Florin Tripa: „Gara din Arad, cea mai mare investiţie guvernamentală, este gata de inaugurare!”

Florin Tripa: „Gara din Arad, cea mai mare investiţie guvernamentală, este gata de inaugurare!”

Zilele acestea urmează să fie inaugurată oficial gara centrală, total modernizată, a Aradului.

Cu privire la acest eveniment, Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad, a declarat: „Este probabil cea mai mare investiţie guvernamentală în oraşul Arad, după 1990. Investiţia este derulată din fonduri europene şi guvernamentale, dar proiectul a fost dus la bun sfârşit de Guvernul Ponta. Faptul că investiţia este inaugurată zilele acestea nu ştirbeşte cu nimic meritele guvernării din jurul PSD.

Florin Tripa

„Gara din Arad va fi de nerecunoscut pentru toţi arădenii, va fi una dintre cele mai moderne din ţară. Au fost realizate pasaje moderne spre peroane şi o scară rulantă modernă care contrastează cu clădirea gării, veche din 1910. Este un exemplu de reuşită cu care ne mândrim, aşa cum ne mândrim cu finalizarea autostrăzii Nădlac – Arad şi cu demararea lucrărilor la bazinul de polo din Subcetate. Celor de la PNL, care ne critică pentru că Guvernul Ponta nu a realizat investiţii în oraş, le lansăm o provocare: să ne indice o investiţie guvernamentală comparabilă ca cifră sau impact cu gara din Arad!”, a mai spus Florin Tripa.

Valoarea lucrărilor pe tronsonul Frontieră (Curtici) – Arad – Km 614, pe culoarul IV paneuropean, în lungime de 41 kilometri este de 1,38 miliarde de lei. Investiţia în Gara Arad depăşeşte 330 milioane de lei.

 

  1. fraierul asta se crede chiar destept !

    Raspunde
  2. se lauda cu realizarile lui Pistru

    Raspunde
    • Finantarea n-a fost taiata, asa cum Guvernul Boc, din care a facut parte incompatibilul Pistru, a facut-o cu multe altele (salarii, pensii inclusiv). Asa ca bine ca a terminat ceva si Ponta in Arad!

      Raspunde
  3. Singura posibilă realizare a lui Pistru este aceea de a=și da seama cine este și ce caută prin locuri de care nici nu ar avea voie să se atingă. Atât el cât și consortița lui.

    Raspunde
  4. Care realizari?

    Raspunde
  5. Spuneam,deunazi,ca vin alegerile si nu gasesti un lider-candidat de valoare,onest,educat,profesionist ci doar impostori,hoti,corupti,analfabeti,politruci! Aveti un asemenea jeg,Florin Tripa. Antropoidul se lauda cu realizarile altora uitand sa spuna adevarul. Finantarea culoarului IV paneuropean,CURTICI-ARAD-CONSTANTA cu bani europeni a fost obtinuta/semnata de fostul ministru A.Boagiu. S-A finalizat tronsonul BUCURESTI-CONSTANTA si BUCURESTI-PREDEAL,restul este in lucru sau in pregatire. Guvernul lui Tripoac nu a fost in stare sa scoata la licitatie tronsonul Radna-Simeria,dar sa demareze sau sa finalizeze un nou proiect-vezi autostrada SEBES-ORASTIE!!! Dar scursura aduce osanale plagiatorului-mitoman si,mult mai grav,minte precum ultimul jeg!

    Raspunde
    • Adica acea BOAGIU care nu va mai putea candida pentru nimic pentru ca NU trece de criteriile de INTEGRITATE din propriul partid?! Aaa, si FONDURILE EUROPENE au fost DEBLOCATE de Guvernul Ponta, asta nu puteti sa o schimbati nici daca se mai impreuneaza odata PDL cu PNL.

      Raspunde
      • Ma vad obligat sa-ti raspund libidinosule! Ce are criteriul de integritate PNL-si nici nu ma intereseaza,vorbe pt.adormit prosti ca si tine!-cu investitiile asumate de Tripuloviki impostorul? Invata,exponent al prostiei,sa citesti…despre analize pe text prin 2250…la dat cu parerea esti la zi!

        Raspunde
  6. Ne vom mândri cu ,,gara europeană,, atunci când gardul spre viaduct Grădiște va fi refăcut din temelii.Acum stă gata să cadă peste trecători.La fel și piața din fața gării, unde este o harababură și o dezordine cumplită. Știu.. mi -se va replica că aceste obiective sunt ale ministerului transporturilor etc și nu ale Primăriei,lucru în parte adevărat.Trebuie găsită urgent soluția pentru eliminarea acestor pete negre de pe obrazul Aradului.Nu cred că nu se poate!.

    Raspunde
  7. Si care draq e legatura investitiei in gara Arad cu tine mai Tripa? un amarat de ilustru anonim consilier judetean?? :)))))) bai frate! nu mai aveti simtul realitatii !!!!!

    Raspunde
  8. unde eram acum ; cu uni sau fara alti

    Raspunde
  9. Este un obiectiv foarte important pt arad din atât de multe puncte. Dar normal, când te uiți la comentariile de aici vezi doar lingăi și postaci pdl-iști. Doar pt ca Falca minte de îngheață apele și jignește pe fiecare cum îi vine la gura, nu înseamnă ca și voi, stimați postaci trebuie sa faceți la fel. Dar probabil ordinele la voi nu se discuta, doar se executa.

    Raspunde
    • Bai,animalule-sti cui apartine expresia?,tu vorbesti de postaci si lingai? Chiar esti jegos,oligofrenule! Ce are de-a face materialul NEWSAR cu falcaco? Cunosti diferenta dintre subiect si predicat,dintre bou si vaca,BOULE? Reciteste,de mii de ori articolul,scrie in debara esentialul de 1000 de ori,da-l fostei tale prof.de l.romana sa-l citeasca apoi treci la tabla,josnic grobian postac!

      Raspunde
  10. Care Pistru? Ala care in fiecare weekend e prin cluburi matrafoxat?

    Raspunde
  11. Sunt de acord, nimeni nu va realiza ce a ralizat guvernul PDL=PNL si anume, nimeni nu va putea sa fie asa tupeist si sa sifoneze banii statului cum au facut-o ei

    Raspunde
  12. Totusi, comentarii pertinente ati putea lasa ? Caci in afara de jigniri, denigrarea persoanei si instigatie la ura nu prea vad altfel de comentarii. Despre cine dracu e vorba in articolul asta ? Despre gara sau despre omul Tripa ? Idiots. Idiots everywhere !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.