Polaris M Holding a luptat cu prima zăpadă din acest an

Polaris M Holding a luptat cu prima zăpadă din acest an

SC Polaris M Holding a intervenit pentru prima oară în 2016 pentru a deszăpezi străzile municipiului Arad. Maşinile societăţii au acţionat în partea a doua a zilei de 4 ianuarie, pentru a îndepărta zăpada căzută şi pentru a preveni formarea poleiului.

„Angajaţii societăţii noastre au acţionat începând cu ora 14.30 şi până a doua zi la ora 2, cu şase utilaje de împrăştiat material antiderapant, pe poduri, la intrările în oraş, pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi pe străzile adiacente lor. În timpul intervenţiei de luni, care s-a derulat în ordinea de prioritate stabilită de concedent (Primăria Municipiului Arad), s-au împrăştiat 80 de tone de sare, fiind angrenaţi în acţiune şi 20 de muncitori necalificaţi, care au intervenit pe poduri, pe bulevard, pe strada Meţianu, în faţa Primăriei Arad şi în Piaţa Avram Iancu. Marţi, la ora 2.00, intervenţia a fost finalizată, străzile din municipiu fiind pe deplin circulabile”, a precizat Ciprian Tripa, directorul Polaris M Holding Arad.

Acesta îi asigură pe arădeni că societatea este pregătită să facă faţă ninsorilor abundente, utilajele fiind mereu pregătire pentru acţiune. Polaris M Holding Arad are în stoc peste 1000 tone de sare şi 100 de metri cubi de clorură de calciu, aprovizionarea refăcându-se după fiecare intervenţie.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.