Mihai Fifor: „PNL vrea să majoreze preţul căldurii şi al apei calde!”

Mihai Fifor: „PNL vrea să majoreze preţul căldurii şi al apei calde!”

PSD avertizează că administraţia locală condusă de PNL Arad nu are soluţii pentru redresarea CET, iar că acest aspect reiese cu claritate din şedinţa Comisiei pentru Dialog Social care a abordat problema furnizării de căldură şi apă caldă populaţiei.

„Constatăm cu revoltă faptul că reprezentanţii PNL doresc să transfere costul incompetenţei manageriale şi administrative de la CET pe umerii populaţiei. Reprezentantul administraţiei locale în Consiliul de Administraţie de la CET Hidrocarburi consideră că preţul Gigacaloriei, deci preţul plătit de arădeni pentru căldură şi apă caldă este prea mic! În consecinţă, ar dori un cadru legislativ pentru a majora preţul! Este o opinie aberantă, în condiţiile în care arădenii plătesc unul dintre cele mai mari preţuri ale Gigacaloriei din ţară! Oare reprezentantul PNL nu se întreabă cum se descurcă alte CET-uri din ţară, care livrează căldură şi apă caldă la un preţ mai mic fără să acumuleze datorii?, declară Mihai Fifor.

„Este de asemenea aberant că domnul Manta nu crede că Primăria, adică proprietarul CET-urilor, trebuie să investească în reducerea pierderilor pe reţea, ci consideră că aceste costuri trebuie suportate în cât mai mare măsură de arădeni. La aşa management, aşa rezultate! Buna credinţă a arădenilor, care plătesc cheltuielile foarte mari de întreţinere, este răsplătită de PNL prin ideea creşterii preţului. Nu ni se pare corect şi ne opunem acestei soluţii. Cerem din nou administraţiei locale să trateze cu seriozitate subiectul CET şi să nu lase populaţia fără căldură şi apă caldă. Reamintim că administraţia locală a refuzat oportunitatea unui credit din Trezorerie pentru CET. În proiectul de buget al Aradului, excedentul bugetar este orientat spre alte investiţii, deşi de la nivelul Guvernului s-a transmis Aradului că are fondurile necesare pentru CET. Atragem din nou atenţia administraţiei locale că este o problemă foarte importantă pentru arădeni şi trebuie tratată cu responsabilitate”, a mai spus senatorul PSD, Mihai Fifor.

  1. Un alt papagal psdist a inceput campania electorala ,uitand ca guvernul lui nu a dat Aradului bani pt. CET ,pt. pasaje ,pt.drumuri etc.

    Raspunde
  2. Nu e papagal deloc,e chiar smecher. A venit Oltenia „sa lupte” pentru Arad ha ha ha. Sa desfiinteze psd arad definitiv. Pana acum a facut declaratii impreuna cu Dorel Caprar,acum le face singur s-a delimitat de Caprar. Oare de ce?? Pentru ca el generalizeaza iar Caprar spune raspicat cu nume prenume-a se vedea si comunicatul lui Caprar tot de astazi (imediat a iesit si el : bravo Caprar de data asta 1-0 Caprar – Fifor). Dupa ce l-au dat afara de la Craiova Caprar de buna credinta si din mila l-a acceptat la Arad doar ca,de data asta si-a semnat singur finalul pentru ca olteanul avea jocurile facute cu cei de la pdl…..de asta comunicatele lui sunt la modul general fara nume prenume.

    Raspunde
  3. Asta-i un Busoi,aventurier impostor,oltenas trimis in Banat/Ardeal sa implementeze apucaturi de pitecantrop rosu! ps. Stiti ca si „celebrul” Busoi,o uscaciune a Olteniei,aciuit in Timisoara,se vrea,dobitocul insipid,primar de capitala?…Capraroiul aradean ii suge intentiile…!

    Raspunde
  4. 3 pupincuristi si slugi ale Jintosului ataca „ursul din padure”, in loc sa vada „GUNOIUL din ograda”. SINGURUL si UNICUL VINOVAT pentru situatia de la CET-uri este Falcoiosu Belicosu, care a facut tot ce stie el mai bine si A DISTRUS tot ce a fost bun in Arad (stadioane, fabrica de zahar, Recons, Apa Canal, CET,etc). PUIE Jintosului si pupincuristilor!

    Raspunde
  5. Fifor este un domn, nu se compara cu Caprar, care sta la barfe cu șefa de Cabinete, cu avocata făcută peste noapte cu doctoratele de ls bănci, care n su licenta! El este un adevarat barbat, nu apleacă urechea ci verifica! In fisa postului caprarel o responsabilitate prevede barfoteca si tatismele!!! Cu asta se ocupa

    Raspunde
  6. Haideți sa vb despre PSD Arad, de ce nu câștiga in aceasta zona alegerile? Pai va apun eu… Dorutzu își bate joc de oamenii din partid care i au fost alaturi!!! Cum? De exemplu, in pozele de la ultima sedinta de birou apar câteva femei( daca le pot nu mi asa, una de la ruleta si una de la cet,) cate din aceasta si nu numai au stat in fata primariei, acum 4 ani , in frig si striga ” jos BOC”? Niciuna!!!! Deci Doru a luat colege din pdl si pe astea le promovează nu pe cele care au muncit!!!! Ferificato, va rog

    Raspunde
  7. Rușine Caprar, rusine! Cum merge avocata ta pe bani partidului la lansări de cărți si alte colege sau colegi la alegerile generale sau congrese își platesc din propriul buzunar drumul! Las ca PSD are bani pt colegele din pdl/ pnl

    Raspunde
  8. Nu e vb dorutzu despre ordinea de zi, cu a bagat o pe sora șefei de cabinet fara studii la universitate?deci se poate…. Ce salariu ia amanta janinutza de la universitate? Dar de ls casa romano japoneza? Cati bano si dorutzu tace! Pe cine susține el…

    Raspunde
  9. Caprarel este linșat de femeile din partid!!!! Habar nu Are ce i se pregătește! Pot sa intreb daca o rectoritza sa devină deputat? Sau o întrebam pe jurista actuala avocata de la cet?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.