Mihai Fifor: „Domnule primar, nu eu sau deputatul Căprar mințim oamenii din Arad de mai bine de 10 ani, ci dumneavoastră”

Mihai Fifor: „Domnule primar, nu eu sau deputatul Căprar mințim oamenii din Arad de mai bine de 10 ani, ci dumneavoastră”

Senatorul social-democrat Mihai Fifor a reacţionat public la atacurile lansate de Gheorghe Falcă, primarul Aradului, care a încercat să denatureze situaţia critică în care se află CET, dar şi „rolul jucat de parlamentarii PSD în rezolvarea problemei”.

„După ce împreună cu deputatul Dorel Căprar am fost singurii parlamentari de Arad care au ales să se bată pentru interesele aradenilor, în complicata chestiune a CET-urilor și am stabilit în luna decembrie, întâlniri cu doamna Dragu, ministrul finanțelor publice și cu doamna Sirma Caraman, secretar de stat în MDRAP, reuniuni în care i s-a spus clar primarului Falcă, că atâta timp cât încheie anul cu un excedent bugetar de peste 166 de milioane de lei, Guvernul nu are cum să îi aloce alți bani. Rezultatul? Un atac furibund al cetățeanului Falcă la adresă mea într-o conferința de presă a PDL-ului, scuze PNL-ului, în care mă acuză de minciuni spuse în legătură cu CET Arad”, declară Mihai Fifor.

„Păi, domnule primar, nu eu sau deputatul Căprar mințim oamenii din Arad de mai bine de 10 ani, ci dumneavoastră. Și tot dumneavoastră va trebui să vă asumați mărirea prețului la gigacalorie ca să mai reduceți din pierderi sau, și mai grav, declararea insolvenței CET Arad, în an electoral. Și să explicați acest lucru cetățenilor, care trebuie să știe și că, până în iarna viitoare, în ritmul acesta vor rămâne întâi fără apa caldă, apoi fără căldură. Am ales să plec din funcția de președinte executiv al PSD Craiova și de vicepreședinte al PSD Dolj doar pentru a face echipă cu colegii de la PSD Arad, punându-le la dispoziție expertiza mea atât în domeniul administrației publice cât și în cel al activității politice, în încercarea de a construi un nou proiect politic pentru Arad și pentru arădeni. Și credeți-mă, vremea circului ieftin la Arad a trecut. E momentul să mai facem și treabă în folosul cetățenilor pe care îi chemăm la urne”, încheie senatorul Mihai Fifor.

  1. Bai,oltean ciumat,lasa-l dracului pe falcao,chiar tu vii sa ne dai lectii,sa faci ordine in judet,gunoi nereciclabil? Du-te-n mata,pasaje si alte investitii le-ati blocat pt.ARAD,voi jedosii rosii desi,din 2012,minteati ca vin banii de la mama lui Pontax,lighioane,banii directionati la voi,in sud si la moldovenii sarantoci/puturosi,starpitura! Mars,in ma-ta…la Podari,centru pt.nebuni…i-ai si pe cei mai imbecili lideri psd,capraroi,triponovici,vamesoi,scursuri epocale…!

    Raspunde
    • scursorile portocalii au inceput sa se dea de-a dura la vale , si improsca cu venin pe oricine intalnesc in cale
      acest limbaj este promovat chiar de tatucul lor marele tutankamon

      Raspunde
  2. Nu înțeleg, acesta’i in limbaj adecvat unei precampanii electorale? Sau un limbaj frivol cu urmări, in mediul politic. Cand ataci, inseamna vulnerabilitate, mai ales in aceste răspunsuri jargonice. Domnul Fifor, calitativ a răspuns normal, legal, in fata societății arădene!

    Raspunde
  3. Cetățenii au DREPTUL la informație, au dreptul la TRANSPARENTA!

    Raspunde
  4. am o nedumerire: Fifor sau Vifor?

    Raspunde
  5. Si eu am o nedumerire: PNL Arad =mediocritate si infantilism verbal?

    Raspunde
  6. la poduri pesedisti sau ati uitat

    Raspunde
  7. Jos TAXE si IMPOZITE! JOS BIRURILE DE PE ARAD.

    Raspunde
  8. Ioani, du te la scoala… Msi invata si tu ceva, nu ti pierde timpul cu barfe

    Raspunde
  9. Omul spune lucruri de bun-simț dar din păcate unii, dintre cei care știu doar Falcă ș-atât, nu sunt în stare decăst ă înjure. Promicuitatea lor morală se va întinde chiar și atunci când romănii voer avea cel mai decent nivel de trai din UE. Ei tot oameni de nimic vor fi. Așa cum e și Falcă al lor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.