Ion Stan: „Drumurile sunt făcute de mântuială, pentru ca un oficial de rang înalt sau local să taie și el o panglică”

Ion Stan: „Drumurile sunt făcute de mântuială, pentru ca un oficial de rang înalt sau local să taie și el o panglică”

Preşedintele Partidului Noua Republică Arad, Ion Stan, este de părere că incapacitatea Ministerului Transporturilor de a cheltui sumele alocate demonstrează că nici unul dintre guvernele de până acum nu a dorit să avem infrastructură, fiind interesate doar de „plantarea unor politruci care să fure banii statului, adică ai cetăţenilor”.

„Deși pe la acest minister s-au perindat miniștri «vizionari» de la toate partidele, vedem că treburile merg din ce în ce mai prost. În ce țară trăim dacă acest minister, care nu poate cheltui 3 miliarde de lei, se plânge că i s-a tăiat din buget, deşi nu are nici proiecte, nici planuri pe termen mediu şi lung? Mega planurile lui Rus și ale celor dinaintea lui, cu autostrăzile și drumurile de mare viteză au rămas doar în proiecția video a prezentării planurilor stategice. Eu știu că un gospodar pâna să-și facă o casă își face drum că să ajungă unde trebuie. Infrastructura de cale ferată este în așa măsură distrusă încât prezintă la viteze mari riscuri de accidente, iar utilizarea actuală nu e posibilă decât la o viteză medie de 45 km la oră”, a declarat Ion Stan.

„Drumurile comunale, judeţene, naţionale, podurile şi autostrăzile, sunt făcute de mântuială, cu materiale de slabă calitate și cât mai repede, pentru ca un oficial de rang înalt sau local să taie și el o panglică, după care urmează reparațiile. Ca exemplu, în Arad s-a deschis cu surle și trâmbițe Gara centrală, dar cine ştie când va fi gata. Disputele privind vinovaţii pentru neterminarea pasajelor seamănă cu un meci de ping pong, care se tot joacă de trei ani. Atâta vreme cât românii nu vor înţelege că trebuie să meargă la vot, să voteze oameni care vor şi ştiu să facă administraţie, politicienii vor face încontinuare administraţie doar pentru a-şi perfecţiona metodele de jefuire a avutului public”, mai spune Ion Stan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.