Arădenii care au propuneri privind dezvoltarea Ștrandului Neptun sunt invitați la o dezbatere publică organizată de Primărie

Arădenii care au propuneri privind dezvoltarea Ștrandului Neptun sunt invitați la o dezbatere publică organizată de Primărie

Primăria Municipiului Arad informează cetățenii că va organiza o consultare publică asupra propunerilor preliminare privind documentația Planului Urbanistic Zonal Dezvoltare Ștrand Neptun din Municipiul Arad.

Alături de reprezentanții municipalității vor fi prezenți la dezbateri proiectanții care au elaborat documentația, SC ARH-DESIGN SRL.

Întâlnirea va avea loc în data de 9 martie la sediul Primăriei Municipiului Arad, în Sala Regele Ferdinand începând cu ora 15, iar documentația poate fi consultată în perioada 1-15 martie 2016 la Serviciul Dezvoltare Urbană și Protejare Monumente din cadrul Primăriei Municipiului Arad (camera 49, telefon 0257-281850 int.229) în zilele lucrătoare între orele 8-11.

Observațiile pot fi transmise Primăriei Municipiului Arad în scris , la adresa Bd.Revoluției nr.75, Serviciul Relații cu Publicul, până la data de 15 martie 2016.

Propunerile și observațiile publicului vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Arad în termen de 15 zile de la încheierea perioadei de consultare.

  1. sunt curios cati vor cere pastrarea gardurilor si cati vor vere desfiintarea lor.
    Cred ca vom avea o imagine mai clara a nivelului de inteligenta a aradeanului.

    Raspunde
  2. Iar vrea gogu sa puncteze electoral.In ultimii patru ani nu a mai facut nimic bun pt.strand.Doar daca unii considera pasarela aia ceva bun.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.