Sebişul, gazdă a primei etape a sezonului de Enduro

Sebişul, gazdă a primei etape a sezonului de Enduro

Pasionații de motociclism sunt așteptați în acest weekend la Sebiș, la prima etapă a sezonului la Enduro. Aceasta va conta atât pentru Campionatul Național Individual al României la Enduro, cât și pentru Campionatul Est-European, respectiv Campionatul Național al Ungariei.

Un număr impresionant și important de sportivi sunt anuntați la start, fapt care pune Sebișul în centrul atenției în weekendul acesta pentru ceea ce înseamna Enduro în zona Europei de Est.

Sportivii participanți la Sebiș Enduro Challenge vor avea parte de un traseu bine marcat, atât cu zone de viteză, cât și cu zone tehnice.

Vali Porcișteanu, multiplu campion național la Rally, este invitat de organizatori să susțină o demonstraţie pe 20 martie, înainte de festivitatea de premiere.

Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean se numără printre cei care sprijină acest eveniment sportiv internaţional.

  1. Da, Feies nu se gandeste la cetateni, la zgomotul care il face motoarele turate la maxim, pentru ca in inima orasului face manifestatia. Rusine Feies, nu te intereseaza oamenii ci orgoliile tale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.