Iubitorii de animale sunt invitați la Gala ANIMED

Iubitorii de animale sunt invitați la Gala ANIMED

Asociaţia locală de protecţie a animalelor Animed Arad va împlini 15 ani de existenţă pe 19 septembrie 2016. Cu această ocazie, duminică 18.09.2016, începând cu orele 16:00, va avea loc Gala Animed, ediţia întâi.

Distracţie, informare şi strângere de fonduri la prima gală din România pentru protecţia animalelor.
Evenimentul va avea loc la salonul de evenimente Premiere din fostul complex comercial Armonia.
Meniul este vegetarian. Invitații vor fi întâmpinați cu șampanie la sosire, fântână de ciocolată, bufet de fructe, cafea, ciocolată caldă, vinuri, bere, sucuri, tort spectaculos şi alte bunătăţi.

Toţi participanţii vor primi cadouri și se vor putea înscrie la Tombola cu premii şi Licitaţie pentru bunuri diverse. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, de muzică clasică și de numere de divertisment.

Biletele costă 200 de lei, 300 de lei şi 500 de lei şi se găsesc la membrii consiliului director al asociaţiei până pe data de 13 septembrie 2016. Mai multe informații la: 0766581545 sau e-mail: aradanimals@yahoo.com.

Persoanele juridice primesc chitanţă şi contract de sponsorizare, putând scădea cheltuială pe firmă.
Câştigurile vor susţine îndeplinirea obiectivelor asociaţiei Animed Arad şi anume programul de sterilizări şi programul de asistenţă medicală pentru animale abandonate rănite şi/sau bolnave.
Animed cauta atât participanţi la gală cât şi noi sponsori în bani, produse şi servicii, oferind în schimb publicitate şi recunoştinţa în rândul iubitorilor de animale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.