APEL: „Să aducem bucuria Crăciunului în casele unor copii care-și trăiesc viața în lipsuri și sărăcie”

APEL: „Să aducem bucuria Crăciunului în casele unor copii care-și trăiesc viața în lipsuri și sărăcie”

La Arad se derulează, zilele acestea, o campanie inițiată de Alexandru Şipoş în folosul copiilor nevoiași, intitulată „Mos Crăciun există, Moș Crăciun ești tu!”.

Astfel, arădenii sunt așteptați, până în 21 decembrie 2017, să doneze jucării, îmbrăcăminte, alimente sau bani pentru a le face o bucurie copiilor provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse.

„În ultimii patru ani Moș Crăciun a ajuns și în cele mai sărace cătune din Arad cu sprijinul a sute de voluntari din județ și municipiu. Am reușit să aducem bucuria Crăciunului în casele unor copii care-și trăiesc viața în lipsuri și sărăcie, muncind cot la cot cu părinții lor şi neputând să se bucure de copilărie. Vă invit și anul acesta să le readucem zâmbetele pe chipuri și bucuria în suflete. Vă invit din nou să fiți Moș Crăciun pentru un copil sărman. Arădeni de toate vârstele, sunteți invitați să deveniți ajutoarele lui Moș Crăciun. Împreună scriem această poveste magică! Vă mulțumesc!”, a declarat Alexandru Şipoş, iniţiatorul campaniei.

Contact : 0757.727.984 – Alexandru Şipoş
https://www.facebook.com/alexandru.siposs

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.