În ce stadiu se află lucrările de la stadionul „Motorul” şi CÂND va juca UTA la Arad primul meci din noul sezon (FOTO + VIDEO)

În ce stadiu se află lucrările de la stadionul „Motorul” şi CÂND va juca UTA la Arad primul meci din noul sezon (FOTO + VIDEO)

Municipalitatea anunță că lucrările de modernizare a arenei sportive „Motorul” din Aradul Nou se află într-un stadiu avansat.

Până la această dată au fost montate cele 3650 de scaune din tribune şi tabela de marcaj, iar de la sfârşitul săptămânii este în funcţiune şi nocturna de 100 de lucşi, destinată doar antrenamentelor efectuate după lăsarea întunericului.

Şi montarea gazonului sintetic se realizează cu rapiditate, mai ales că vremea este una favorabilă acestui tip de lucrări, spun cei de la Primărie. De altfel reprezentanţii ISCHIA Sport SRL, firmă care a câştigat contractul pentru montarea gazonului monofilament FIFA 2 stele, dau asigurări că, în aceste condiţii, până la finele acestei luni întreaga suprafaţă de joc va fi „verde”. Urmează omologarea terenului estimată a avea loc la începutul lunii august.

În urmă cu câteva zile municipalitatea a verificat nocturna de pe stadionul Motorul, tot atunci s-a finalizat prima etapă de montare a gazonului sintetic. Urmează nisipul şi bilele care vor fi împrăştiate pe întreaga suprafaţă. În prexent se lucrează pentru omologarea acestui stadion”, a declarat edilul Gheorghe Falcă.

În aceste condiţii, sunt şanse reale ca echipa fanion a oraşului să înceapă noul sezon în Arad, pe stadionul Motorul.

Stadion Motorul

28 iulie va fi ziua in care UTA se va intoarce in Arad pentru meciurile considerate pe teren propriu.

Publicată de TV Arad pe Vineri, 20 Iulie 2018

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.