A ajuns ÎN COMĂ la spital, după ce a fost BĂTUT CRUNT de patru tineri, în Complexul Studențesc din Timișoara

Un tânăr a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut de către patru tineri în fața unui local din Complexul Studențesc din Timișoara.

Potrivit poliţiştilor de la Serviciului de Investigaţii Criminale, victima l-ar fi atins cu mâna pe unul dintre agresori, la ieşirea din local, imediat izbucnind un adevărat conflict.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, poliţiştii fiind sesizaţi că pe strada Aleea Studenţilor a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Ajunşi la fața locului, agenții au stabilit că tânărul de 29 de ani fusese bătut de patru persoane, cu vârste între 18 şi 22 de ani.

Tânărul a fost internat, în comă, prezentând traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale. El se află la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Trei dintre agresori au fost prinși de polițiști și reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală.

Cel de-al patrulea agresor a fost identificat, însă poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea sa.

Trei dintre agresori sunt din localitatea Orţişoara, judeţul Timiş, iar unul este din Timișoara.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.