A ascultat cu atenție ULTIMA DORINȚĂ a soției sale, aflată PE PATUL DE MOARTE. Ce a făcut apoi…

A ascultat cu atenție ULTIMA DORINȚĂ a soției sale, aflată PE PATUL DE MOARTE. Ce a făcut apoi…

Clare Mauremootoo de 39 de ani, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu o boală incurabilă care îi ataca nervii cerebrali și coloana vertebrală. Femeia, a cărei mătușă murise în urmă cu câteva luni de aceeași boală, și-a dat seama din simptomele pe care le avea, că boala era ereditară. A mers la doctor și diagnosticul i-a fost confirmat.

A suferit mult, dar după o perioadă lungă de meditație, femeia și-a dat seama că încă mai putea face ceva pentru familia ei.

Și-a luat soțul, pe John și cei doi copii pe Jack, de 10 ani și Ben, de 7 ani și au plecat împreună într-o vacanță, pentru a profita de clipe frumoase petrecute împreună.

Aflată pe patul de moarte, Clare a vrut să aibă o discuție sinceră cu soțul ei, moment în care i-a împărtășit acestuia ultima sa dorință.

PAY--John-Mauremootoo-MAIN

Femeia şi-a rugat soţul cu care era căsătorită de 11 ani să îşi vadă de viaţa lui şi să cunoască o femeie cu care să se recăsătorească. Bărbatul a fost devastat de ceea ce-i ceruse Clare, însă, femeia i-a explicat că cei doi băieţi ai cuplului vor avea nevoie şi de o figură maternă, aşa că va trebui să facă ceva în acest sens. Familia şi-a petrecut ultimele luni amuzându-se pe seama întâmplărilor din trecut şi Clare chiar i-a aranjat întâlniri cu femei.

Bărbatul a mărturisit, însă, că nu era pregătit să iasă cu altcineva.

La scurt timp după ce Clare a murit, bărbatul şi-a găsit o nouă iubită, o asistentă medicală, care divorțase de curând de soțul ei. Cei doi s-au căsătorit, câteva luni mai târziu, John respectând dorinţa soţiei sale.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.