A crezut că are „fluturi în stomac” înainte de NUNTĂ. Ce simțea de fapt…

A crezut că are „fluturi în stomac” înainte de NUNTĂ. Ce simțea de fapt…

O femeie era să moară chiar în ziua nunții. Ea credea că sime în stomac doar emoții foarte puternice, normale pentru orice mireasă, însă ce se întâmpla cu ea era mult mai grav.

Jill Hada Hawkins, o femeie de 30 de ani din Boston, s-a trezit în dimineața nunții sale cu un nod în stomac. Ea era convinsă că sunt doar emoții înaintea marelui eveniment și nu l-a băgat în seamă.

Ea a reușit să participe la întreaga ceremonie religioasă, a stat și la câteva poze cu soțul ei John, familia și prietenii, iar apoi a fost nevoită să cheme salvarea din cauza durerilor groaznice de stomac.

Femeia a ajuns la urgențe și a fost operată imediat. Jill a făcut complicații de la o colită ulceroasă de care a suferit cu ani în urmă. A suferit mai multe intervenții chirurgicale din această cauză și era convinsă că s-a vindecat de tot.

În ziua nunții însă, i s-au strangulat intestinele și a făcut ocluzie intestinală, iar o parte din intestin nu mai funcționa deloc, fiind blocată circulația sângelui.

Medicul care a operat-o de urgență a declarat că Jill a fost la un pas de moarte și că nu trebuia să ignore primele semne.

Cu toate acestea, totul s-a terminat cu bine, iar tinerii însurăței se pot bucura din nou de viață, împreună.

Sursa: Daily Mail

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.