A cumpărat bilete de avion pentru o CĂLĂTORIE ÎN JURUL LUMII, pe care intenționa să o facă împreună cu logodnica sa, însă, aceasta L-A PĂRĂSIT. Ce a făcut tânărul cu biletul fetei?

A cumpărat bilete de avion pentru o CĂLĂTORIE ÎN JURUL LUMII, pe care intenționa să o facă împreună cu logodnica sa, însă, aceasta L-A PĂRĂSIT. Ce a făcut tânărul cu biletul fetei?

Jordan Axani este un tânăr de 28 de ani din Toronto, care, îndrăgostit nebunește, s-a gândit să-i facă o surpriză logodnicei sale. Astfel, tânărul a cumpărat bilete de avion pentru o călătorie romantică de 3 săptămâni în jurul lumii, pe care plănuia s-o facă împreună cu logodnica lui, Elisabeth Gallagher. Doar că aceasta, l-a părăsit.

Cum informațiile de pe pașaport nu fuseseră necesare în momentul achiziționării biletelor, tânărul din Toronto a decis să nu-și piardă cei aproximativ 2.000 de dolari canadieni (1.400 de euro), cât l-au costat biletele și a pornit căutarea unei tinere cu același nume. Și a găsit-o pe Internet. Cu câteva zile înainte de Crăciun, o tânără pe nume Elizabeth Quinn Gallagher, de 23 de ani din Cole Harbour (Canada) pleca într-o lungă călătorie cu Jordan. Tânăra, a cărui iubit a rămas acasă, a declarat că familia și iubitul ei știu cât de mult îi place să călătorească, așa încât niciunul dintre ei nu s-a opus plecării ei cu un străin.

Acum, cei doi au revenit în țară și au devenit buni prieteni, cât despre călătorie, ei spun că a fost mai degrabă un voyage platonic.

„A fost o călătorie uimitoare”, a declarat tânăra miercuri, la o televiziune locală. În timpul periplului în jurul lumii, „între cei noi s-a legat o prietenie ca între frate și soră”, a adăugat Jordan Axani.

Plecați în 21 decembrie din New York, cei doi tineri au făcut escale la Milano, Praga, Paris, Bangkok și Hong Kong.

Elisabeth Gallagher

Foto: globalnews.ca

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.