VIDEO/ A dat lovitura: Fosta asistentă a emisiunii „Răi da’ buni” va juca alături de Vin Diesel, în Fast & Furious

VIDEO/ A dat lovitura: Fosta asistentă a emisiunii „Răi da’ buni” va juca alături de Vin Diesel, în Fast & Furious

Rodica Miron și Marinela Avadani sunt două românce cărora le-a surâs norocul, căci ambele vor juca alături de Vin Diesel în următorul film al francizei „Fast&Furious”.

Marinela Avadani, în vârstă de 27 de ani, a părăsit definitiv România, cu destinaţia Dubai, în urmă cu doar trei săptămâni, cu gândul să urmeze cursuri de actorie, scrie Click!. Norocoasă din fire, la numai o săptămână după ce a ajuns pe meleaguri străine, românca a participat la un casting, alături de o altă româncă, Rodica Miron, în vârstă de 25 de ani, fosta asistentă a emisiunii „Răi da’ buni” și ambele au trecut proba ele urmând să joace în filmul ce va avea premiera în 10 aprilie 2015.

„Sunt foarte fericită. (…) Am fost la un casting şi am fost selectată pentru un rol. Şi eu şi Rodica am fost alese, iar săptămâna viitoare vom merge la repetiţii. Pe 14 aprilie urmează să filmăm şi am emoţii”, a declarat Marinela Avadani.

Tânăra, care s-a lăsat de muzică pentru a deveni actriţă, a fost văzută şi în compania lui Van Damme, ea declarând recent că Soldatul universal o sună de fiecare dată când vine în România.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.