A EVADAT din pușcărie, iar polițiștii au publicat o poză cu ea pentru a o prinde. REACȚIA ULUITOARE a tinerei când a văzut fotografia!

A EVADAT din pușcărie, iar polițiștii au publicat o poză cu ea pentru a o prinde. REACȚIA ULUITOARE a tinerei când a văzut fotografia!

O tânără de 18 ani, care fusese arestată pentru furt, a reușit să evadeze și a uimit o țară întreagă datorită reacției pe care a avut-o după ce poliția a publicat o fotografie cu ea.

Fata evadase de curând dintr-o închisoare din Sydney (Australia) și a fost localizată și prinsă – din nou – după ce a lăsat un comentariu la mesajul transmis de polițiști prin intermediul unui post local de televiziune.

Oamenii legii au publicat imaginea tinerei în speranța că cineva o va vedea pe fată și, astfel, o vor duce din nou în spatele gratiilor. Nu a fost, însă, atât de complicat pe cât părea și asta pentru că, nemulțumită de poza aleasă de polițiști, tânăra a fost cea care a lăsat primul comentariu la postarea făcută de postul TV din localitate.

„Vă rog, puteți să folosiți altă poză în loc de aceasta? Mulțumesc. A voastră, Amy Sharp ”, a scris fata într-un comentariu pe pagina de Facebook a postului TV. Ca să fie sigură, evadata a publicat și fotografia cu ea pe care își dorea ca oamenii legii s-o utilizeze.

amy

Polițiștii au reușit s-o găsească pe fată folosindu-se de mesajul ei, nu departe de locul de unde evadase.

1472408354-mug-shot-difference

Sursa: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.