A FOST REFUZAT într-un parc de distracţii pentru că era prea gras. Asta l-a ambiționat și A SLĂBIT ENORM. Cum arată acum!

A FOST REFUZAT într-un parc de distracţii pentru că era prea gras. Asta l-a ambiționat și A SLĂBIT ENORM. Cum arată acum!

Un tânăr căruia i-a fost refuzat accesul într-un parc de distracții într-un rollercoaster, pe motiv că este prea gras, s-a ambiționat într-atât încât a reușit să slăbească peste 100 de kilograme în nici un an. Primul semnal de alarmă a fost tras când tânărul a văzut că nu poate să ţină pasul la alergat cu nepoatele sale, în vârstă un 1 an şi jumătate.

James Dunn, de 28 de ani, și-a pus un inel gastric şi a apelat la un antrenor de fitness pentru a slăbi. Dacă până atunci, James consuma în exces mâncare de la fast food, ajungând să cântărească peste 200 de kilograme, după ce nu a fost lăsat să urce într-un rollercoaster, în parcul de distracţii, tânărul s-a simţit atât de jenat încât a și luat măsuri.

James este asistent la o şcoală din Liverpool și a ajuns subiectul unui documentar special, care va fi difuzat pe Channel 4.  Producătorii l-au provocat să slăbească 100 de kg în 9 luni şi acesta chiar a reuşit performanţa.

A ţinut dietă şi a făcut mult sport în ultimul an, iar schimbarea se vede cu ochiul liber.

57c6b38b1700008919c76a2c

„Acum câţiva ani am mers la Alton Towers şi când am vrut să urc într-una dintre maşinării, nu îmi puteau lega centura de siguranţă. Doi angajaţi s-au chinuit şi tot nu au reuşit, atunci mi-am dat seama ca e gravă situaţia”, a declarat James.

Man-loses-17st-after-being-too-fat-for-Alton-Towers

Acum, tânărul de 28 de ani speră să îi ajute pe cei care au probleme de sănătate din cauza obezităţii.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.