A intrat în stare de ŞOC după ce A CĂUTAT NUMELE IUBITULUI ei pe Google. Erau cât pe ce să se căsătorească!

A intrat în stare de ŞOC după ce A CĂUTAT NUMELE IUBITULUI ei pe Google. Erau cât pe ce să se căsătorească!

Trăia o poveste incredibil de frumoasă alături de partenerul ei. Erau îndrăgostiți până peste cap și plănuiau să-și întemeieze o familie.

Totul s-a năruit, însă, într-o clipă, când Holly Thorogood, o tânără din Marea Britanie a aflat un amănunt şocant despre iubitul ei M. H., după ce a căutat numele acestuia pe Google.

Femeia a mărturisit că se îndrăgostise lulea de M., care era amuzant şi drăguţ cu ea, astfel că și-au făcut planuri mari împreună. Până într-o zi când, mânată de curiozitate, tânăra i-a căutat numele pe Google. Atunci a aflat că bărbatul visurilor ei era un agresor sexual înregistrat în baza de date a poliţiei.

Tânărul fusese condamnat la şase ani de închisoare în 2006, după ce a intrat în casa unei femei de 73 de ani cu intenţia de a o viola. După ce a fost eliberat, bărbatul a mai ajuns în spatele gratiilor de trei ori pentru că nu a respectat regimul aplicat agresorilor sexuali.

„Bărbatul pe care l-am iubit este un mostru. Mi se face rău când mă gândesc cât de aproape am fost de el”, a mărturisit Holly.

Sursa: leggilo.net/ Foto: doznajemo.com

  1. Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email paul_kometh@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.