A intrat într-un CONAC ABANDONAT în anii 70. Imaginile ÎI VOR BÂNTUI TOATĂ VIAȚA! (GALERIE FOTO)

A intrat într-un CONAC ABANDONAT în anii 70. Imaginile ÎI VOR BÂNTUI TOATĂ VIAȚA! (GALERIE FOTO)

Un fotograf a făcut publice, recent, mai multe fotografii realizate într-un conac situat la câțiva kilometri de New York.

Bryan Sansivero a fost cuprins de spaimă când a trecut pragul clădirii și mărturisește că imaginile pe care le-a văzut acolo îl vor urmări pe tot parcursul vieții.

Construit prin anul 1930, conacul, o bijuterie a vremii, a fost părăsit 40 de ani mai târziu și lăsat în paragină. Urmele trecutului se văd în fiecare colțișor al celor 57 de camere.

Holul prăfuit de la intrare te introduce într-o poveste desprinsă, parcă, din filmele de groază. Podeaua este acoperită de un strat gros de praf, iar într-unul dintre saloane, în fața șemineului, zac abandonate un televizor şi un aparat de radio.

Într-unul dintre dormitoare, pe o măsuţă de toaletă se află şi astăzi, fotografia unei femei care pare să fi fost stăpâna casei. Pe un pantofar, ordonate, mai multe perechi de pantofi așteaptă să fie încălțate.

În birou domneşte haosul: mai multe hârtii zac împrăştiate pe podea, semn că totul a fost părăsit în mare grabă.

Conacul ridică multe semne de întrebare cu privire la proprietarul care a plătit bani grei pentru a se muta acolo pentru ca, într-o bună zi, să părăsească totul.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.