A luat BĂTAIE de la soția sa TIMP DE 12 ANI, dar nimeni nu-l credea! Ce a făcut bărbatul

A luat BĂTAIE de la soția sa TIMP DE 12 ANI, dar nimeni nu-l credea! Ce a făcut bărbatul

Un bărbat de 45 de ani a îndurat 12 ani de violență domestică din cauza soției sale. Sătul să fie sacul de box al acesteia, a instalat niște camere de luat vederi în casă și s-a dus cu înregistrările la poliție.

Neil Tweedy din Marea Britanie a fost agresat fizic și verbal de soția sa Helen de peste un deceniu, însă i-a fost rușine să o reclame deoarece nimeni nu îl credea. Ea lucrează ca profesoară, însă are probleme grave cu alcoolul, iar de câte ori bea își bate bărbatul.

Neil a părăsit-o pe Helen de multe ori, însă mereu s-a întors acasă, sperând că ea își va reveni. Bărbatul a fost lovit inclusiv în noaptea nunții, după ce Helen a abuzat de alcool.

Acesta și-a pierdut răbdarea după ce a văzut că nevasta lui nu se schimbă, deși a născut o fetiță. Când copila a împlinit patru ani și a fost deja martoră la multe scandaluri provocate de mama sa, Neil a decis să o filmeze cu o cameră ascunsă.

A urmat un proces, iar femeia a primit ordin de restricție și a fost obligată să presteze muncă în folosul comunității.

Sursa: The Mirror

  1. […] niște camere de luat vederi în casă și s-a dus cu înregistrările la poliție, scriu cei de la newsar.ro citând The […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.