A mers la ginecolog pentru un CONTROL DE RUTINĂ și a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ. Medicul a RĂMAS ȘOCAT! Cum A FOST CONCEPUT COPILUL!

A mers la ginecolog pentru un CONTROL DE RUTINĂ și a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ. Medicul a RĂMAS ȘOCAT! Cum A FOST CONCEPUT COPILUL!

Educația sexuală lipsește cu desăvârșire în școlile din România, însă, te aștepți ca în țările civilizate, lucrurile să stea altfel.

Mituri că nu se poate obține o sarcină dacă faci sex din picioare sau că nu poți rămâne însărcinată în perioada de ciclu menstrual au existat dintotdeauna, însă, ele au fost infirmate de specialiști, care vin acum cu o altă teorie șocantă.

Poți rămâne însărcinată chiar și dacă practici numai sexul anal.

I s-a întâmplat unei tinere din New Jersey, care la un control de rutină a aflat că este însărcinată, deși acest lucru ar fi fost, în concepția sa, imposibil. Femeia este virgină, dar i-a mărturisit medicului ei că a practicat sexul anal.

Medicul ginecolog a înlemnit când a aflat cum rămăsese femeia însărcinată.

Aflată în câteva săptămâni de sarcină, tânăra a fost supusă mai multor teste, care au arătat că suferă de o boală rară.

Dr. Brian Steixner, un medic urolog de la Jersey Urology Group, Atlantic City (New Jersey) explică și cum a fost posibil să rămână însărcinată.

Femeia suferă de o malformație. În cazul ei, rectul, vaginul și uretra se unesc la un moment dat, neavând până la final canalul propriu, așa încât totul se strânge și este eliminat pe un singur canal.

Medicii spun că o naștere naturală ar fi prea riscantă în cazul ei, astfel că au decis ca atunci când îi va veni sorocul, femeia să nască prin cezariană.

anal sex

Cazul tinerei nu este unul singular, ci unul la 50.000 de nașteri, iar vestea bună este că maladia de care suferă se poate trata prin intervenție chirurgicală pentru a crea trei canale separate, precum și două deschideri: un anus și un vagin.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.