A MURIT după o operație de micșorare a stomacului efectuată la Arad, cu puțin înainte de NUNTĂ

A MURIT după o operație de micșorare a stomacului efectuată la Arad, cu puțin înainte de NUNTĂ

O femeie de 44 de ani a murit în urma unei operaţii de micşorare a stomacului.

Femeia urma să se căsătorească şi îşi dorea să scape de kilogramele în plus.

Crina Maria Voina (FOTO) lucra de trei ani în Germania. Întâlnise acolo un cetăţean german, cu care urma să se căsătoreasă. Cei doi şi-au luat concediu şi au venit în România, la Sibiu, oraşul natal al femeii, pentru nuntă. Înainte de eveniment, femeia a apelat la un medic chirurg de la o clinică privată din Arad, căruia i-a plătit 3.500 de euro pentru o operație de micșorare a stomacului. Rudele femeii spun că au fost asigurate tot timpul de medic că operaţia nu prezintă niciun fel de riscuri.

După două zile de la intervenţie, femeia a fost externată. S-a întors la Sibiu, dar a început să se simtă rău. Aceasta a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Sibiu, unde, a fost supusă unei noi operaţii de peritonită. Starea sa de sănătate s-a înrăutățit. A fost internată la Terapie Intensivă mai bine de două săptămâni, însă, în cele din urmă corpul său a cedat.

Medicul care a operat-o în Arad spune că pacienta a refuzat să vină la control.

„O complicaţie este posibil să fi apărut. Am sunat-o de mai multe ori atât pe dânsa, cât şi pe familie, exprimându-mi îngrijorarea că pacienta trebuie să revină în serviciul nostru pentru a fi diagnosticată şi ajutată. A refuzat ajutorul nostru şi s-a prezentat în urgenţă la un alt spital”, a spus medicul chirurg Viorel Dejeu.

Rudele îl acuză pe medicul din Arad de malpraxis şi vor să îl dea în judecată şi să îi ceară despăgubiri.

femeie_moarta_29979000

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.