A MURIT mama Oanei Zăvoranu. Ultimul mesaj EMOŢIONANT dedicat fiicei

A MURIT mama Oanei Zăvoranu. Ultimul mesaj EMOŢIONANT dedicat fiicei

Conflictul dintre Oana Zăvoranu şi mama sa, unul de notorietate în România, nu a putut umbri dragostea de mamă a celei ce i-a dat naştere vedetei. Iată ce i-a transmis Oanei de pe patul de spital:

„(…) Am iertat-o. De acum, să o ierte Dumnezeu, că eu am iertat-o de mult. Eu am iertat-o de când s-a născut. A fost un copil foarte dorit şi de mine, şi de taică-su. Dar a fost prea alintată, i-am dat prea mult. E foarte orgolioasă. Nu o să fie alături de mine în clipe grele, niciodată nu a fost. Dacă aş muri, probabil că ar veni. Şi s-a terminat, s-a închis. Ce mai am de pierdut sau de câştigat? Asta a fost viaţa, aşa a fost menirea, e trist, e foarte trist, pentru că văd părinţi mulţi care sunt aşa loviţi de copii şi nu înţeleg de ce, ce au făcut acei părinţi şi eu nu am făcut? Eu cred că am făcut tot ce ar trebui făcut ca să îţi arăţi dragostea pentru copil. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă (…)”

Declaraţia completă poat fi citită pe libertatea.ro

Sursa foto: Facebook

  1. perfect , pana acum era doar o tarfa cu gura cam mare , acum ca va avea si bani , poate candideaza la presedintie

    Raspunde
  2. nasol , vre-o 3 saptamani de acum incolo , nu vom vedea altceva la televizor , decat ce face ,si ce declara panarama asta

    Raspunde
  3. Evident că scandalul dintre cele două a avut ca scop apariţia lui Buzuca pe la televizor că de mult nu mai apăru-se iar acu că măsa a murit iar îşi va vace prezenţa, neinvitată bineînţeles.
    Mare pagubă nu ar fi dacă ar muri şi Oana că oricum vieţuieşte pe acest pământ degeaba, nici mătreaţa nu produce, prostie da, dar de aia ne-am săturat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.