A NĂSCUT la doar 12 ani. Când au aflat cine este TATĂL COPILULUI, AU ÎNGHEȚAT!

A NĂSCUT la doar 12 ani. Când au aflat cine este TATĂL COPILULUI, AU ÎNGHEȚAT!

S-a născut într-o familie săracă și a crescut la orfelinat până la vârsta de 11 ani, când a fost dusă acasă de familia ei biologică. De atunci, a început calvarul.

Tressa Middleton din Broxburn (Scoția) are o poveste de viață impresionantă. După ce a fost părăsită de familia ei, a trăit într-un orfelinat, unde a crezut că a cunoscut toate ororile vieții.

Soarta, însă, s-a încăpățânat să-i demonstreze contrariul. La vârsta de 11 ani, fata a fost căutată de mama ei și găsită în orfelinat. Aceasta a luat-o acasă pentru a-i oferi căminul de care nu beneficiase până la această vârstă. Coșmarul fetei, însă, abia de atunci avea să înceapă.

Tressa a fost violată de fratele ei, cu câţiva ani mai mare. La 12 ani a născut o fetiţă pe care a botezat-o Annie. Cum nu dispunea de bani s-o crească, fata a dat micuţa spre adopţie.

Câțiva ani mai târziu, Tressa, care are acum 21 de ani, a acceptat să dezvăluie tuturor trauma prin care a trecut în copilărie.

În urma testelor ADN, care au confirmat că tatăl fetei este chiar fratele Tressei, bărbatul a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Cazul a devenit cunoscut în țara întreagă, cu atât mai mult cu cât Tressa Middleton este cea mai tânără fată care a devenit mamă în Scoţia.

28A9C00A00000578-0-image-m-9_1431603187761

Sursa: dailymail.co.uk

  1. o poveste de viata interesanta si cred ca mai sunt astfel de povesti interesante; va rog sa mai publicati asemenea povesti interesante!!!

    Raspunde
  2. INTERESANTA ?! este de-a dreptul TRAGICA !!!

    Raspunde
  3. Foarte tragic domnu sai poarte de grija si sai dea putere si noroc

    Raspunde
  4. FOARTE DUREROS. O COPILARIE FRÀNTÀ DIN CURSUL EI. DUMNEZEU IA DAT PUTEREA SA DÈZVALUIE ,ACEASTA APASATOARE TRAUMA. CAT PRIVESTE PE ARMASARUL DE FRATESU, TREBUIA 25 DE ANI SA STEA LA MUNCA IN OCNÀ!

    Raspunde
  5. Trebuia foarte multi ani pentru asa ceva ,de neiertat

    Raspunde
  6. Rar mai auzi asa ceva!….. ce intamplare tragica!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.