A OBȚINUT JOB-ul VIEȚII EI, în urma unui interviu telefonic, dar când s-a prezentat la lucru A FOST CONCEDIATĂ. Ce I-A NEMULȚUMIT pe angajatori!

A OBȚINUT JOB-ul VIEȚII EI, în urma unui interviu telefonic, dar când s-a prezentat la lucru A FOST CONCEDIATĂ. Ce I-A NEMULȚUMIT pe angajatori!

Faptul că prima impresie poate fi extrem de înșelătoare o demonstrează și cazul tinerei din fotografie. Claire Sheperd de 27 de ani a reuşit să obţină o slujbă la care visase de mult timp, în urma unui interviu telefonic. Abilitățile tinerei și experiența de 6 ani în management l-au încântat atât de mult pe angajator, încât acesta a considerat că o întâlnire față în faţă nu mai este necesară, așa încât i-a oferit postul după doar o convorbire telefonică.

În prima zi de serviciu, însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. După numai 30 de minute, Claire a fost concediată din cauza unui tatuaj pe care aceasta îl are pe mâna stângă.

girl fired cos of tats  Credit: Facebook/Claire Shepherd

Claire Shepperd

Directorii companiei au considerat că respectivul tatuaj ar putea fi deranjant pentru restul colectivului firmei.

Uluită, Claire şi-a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook. Văzând că scandalul ia amploare, firma i-a oferit din nou postul, însă, tânăra a refuzat.

În cele din urmă ea a reuşit să-şi găsească o nouă slujbă în cadrul altei companii.

Foto: metro.co.uk

  1. N-am nimic cu tatuatii.Pana la urma,fiecare cu gustul lui.Dar mie imi pare ca Dumnezeu ne-a dat o piele frumoasa ,sanatoasa ,perfecta in curatia ei.Si n-am niciun motiv sa cred ca un tatuaj adauga ceva personalitatii noastre.Daca as fi fost acel director as fi trecut intamplarea la capitolulȘ„De gustibus..”si as fi angajat persoana in cauza.Caci creierul ei ar fi ajutat compania,nu pielea:)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.