A provocat PANICĂ pe aeroport. Ce a făcut acest bărbat DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE!

A provocat PANICĂ pe aeroport. Ce a făcut acest bărbat DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE!

Un bărbat de 63 de ani a provocat haos pe aeroportul Esenboğa din Ankara, capitala Turciei.

Bărbatul, care zburase de la Istanbul la Ankara, a mers în parcarea aeroportului pentru a-și recupera mașina, un Mercedes negru, cu care intenționa să meargă mai departe, la destinație, în provincia Afyon. Bătrânul s-a uitat pe hartă și a observat o „autostradă foarte frumoasă” în apropiere de locul în care se afla, astfel, că s-a îndreptat spre una din porțile aeroportului. Odată ajuns acolo, porțile s-au deschis, iar bărbatul și-a continuat drumul fără ca măcar să-i treacă prin cap unde se afla.

N-a durat mult, până când a văzut cum, în fața lui, un avion încerca să aterizeze. Acela a fost momentul în care și-a dat seama că nu se afla pe „o autostradă frumoasă”, ci chiar pe pista aeroportului. A oprit mașina și a așteptat să fie scos afară.

Bărbatul i-a indus în eroare pe paznicii aeroportului, care îi deschiseseră poarta de protocol rezervată președintelui Turciei, crezând că este vorba despre o mașină oficială, dat fiind faptul că autoturismul bărbatului era unul de lux.

ankara airport

Autoritățile au decretat ALERTĂ DE GRADUL ZERO, iar mai multe aterizări au fost amânate din cauza incidentului.

Confuz, bătrânul a mărturisit că suferă de mai multe boli și că probabil din această cauză nu și-a dat seama că urma să intre pe pistă.

Foto: hurriyetdailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.