A sesizat la 112 că a fost victima unui accident rutier, însă dovezile arată altceva!

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a apelat serviciul de urgenţă 112 pentru a reclama faptul că ar fi fost victima unui accident rutier cu fugă de la locul faptei. Acesta a efectuat apelul în data de 21 octombrie, în jurul orei 00,05, la faţa locului deplasându-se poliţiştii de la Postul din Dezna.

„A fost primită o sesizare, prin apelul de urgenţă 112, de la un bărbat de 41 de ani care spunea că ar fi fost accidentat de un autoturism marca Dacia Logan, care ar fi părăsit ulterior locul accidentului. Deplasaţi la locul indicat, poliţiştii au efectuat cercetări, fiind audiat atât apelantul cât şi martorii identificaţi. Iniţial, bărbatul a spus că ar fi fost accidentat pe stradă iar ulterior a revenit spunând că acest lucru s-ar fi produs în curtea blocului în care locuieşte. Bărbatul a fost transportat pentru diagnostic şi îngrijire medicală la Spitalul Judeţean Arad, unde i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei”, afirmă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii susţin că în cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului nu au fost descoperite urme specifice unui accident rutier iar leziunile victimei, stabilite prin diagnostic medical (contuzie semitorace stâng, plăgi escoriate semitorace şi şold stâng), nu coroborează cu aspectele sesizate. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat.

  1. ce prostie! accidentatu e membru PDL ceva sef pe la Dezna. a cazut probabil mort de beat in sant ca e vremea cand se fierbe tuica si apoi a zbierat ca l-a accidentat Ponta. nici de ras nu e ci de plans!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.