ABC și GALLERIA ARAD  provoacă arădenii la DISTRACȚIE, deschizând porțile magazinelor. CU CE vor fi întâmpinați petrecăreții

ABC și GALLERIA ARAD  provoacă arădenii la DISTRACȚIE, deschizând porțile magazinelor. CU CE vor fi întâmpinați petrecăreții

ABC și Galleria Mall  provoacă arădenii la distracție, deschizând porțile magazinelor, întâmpinându-i cu muzică electronică și house de calitate.

ABC celebrează 4 ani de activitate, 4 ani în care au oferit ascultătorilor de muzică bună  concerte inedite, în locații mai mult sau mai puțin convenționale: Sala Polivalentă, Filarmonica de Stat Arad, Aeroportul Internațional Arad, ștrandul Neptun sau Gara CFR din Arad.

Această ediție aniversară, care va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2017, începând cu ora 22, în incinta centrului comercial Galleria din Arad, va avea ca principal invitat trupa Șuie Paparude . Aceștia vor concerta pe scena principală a evenimentului, amplasată pe holul principal, la parter,  alături de  binecunoscuții DJ locali – Cips și 2BE-  dar și clujenii Shiver și Blanilla.

Pe scena House, în incinta unui fost magazin,  ne vom bucura de prezența rezidenților ABC: Iorgovan, Bread&Butter, Somesan, Herck, Bele Mihai și Rosario Internullo.

„După o perioadă în care mall-ul a fost, din cauza unui management defectuos,  într-o stare de agonie, ne dorim să-i redăm viață, ne dorim să-l aducem să fie un spațiu social activ pentru arădeni, ne dorim să fie un mini city. Ne propunem să-l retransformăm într-un loc de agrement, un loc în care  arădeanul să-și petreacă timpul liber, unde să găsească un spațiu de joacă pentru copii, unde arădeanul să se simtă în largul lui, să se simtă la fel de confortabil ca acasă”, a declarat Simona Man, Managerul General al Mall-ului Galleria, fără sprijinul căreia evenimentul nu ar putea avea loc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.