UPDATE/ Abrudan vs. Antal, la Sebiş! LUPTĂ MARE pentru şefia Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad! CINE a CÂŞTIGAT

UPDATE/ Abrudan vs. Antal, la Sebiş! LUPTĂ MARE pentru şefia Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad! CINE a CÂŞTIGAT

Aşa cum era de aşteptat, alegerile pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad nu este o simplă formalitate.

Potrivit surselor noastre de la faţa locului „e competiţie!”, deci deznodământul este deschis oricărui rezultat.

De remarcat, că discursurile care au precedat votul au fost caracterizate ca fiind „bune”. Rămâne de văzut, însă, cât vor conta acestea în faţa jocurilor de culise…

În cursa pentru preşedinţia Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad s-au înscris doar doi candidaţi: Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, şi Petru Antal, primarul oraşului Pecica.

UPDATE/ Potrivit lui Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte al PNL Arad, Petru Antal a fost ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad. „Petru Antal a câștigat competiția pentru președinția Ligii Aleșilor Locali PNL Arad. A fost un scor strâns, 9 voturi în plus față de Călin Ilie Abrudan”, a declarat Cionca.

  1. 9 voturi??? imi vine sa urluuuu!!!!!!! rusine!! Am devenit cu totul PDL!! 🙁

    Raspunde
  2. A furat din nou Antal cum este obișnuit sa fure la Pecica!!!Rusine ca un asemenea HOT a ajuns acolo,ne face de Rușine pe toti!!Din vânzător de la aprozar in 10 ani sa ai 7 case si zeci de hectare de teren,e cam mult,prea mult din munca cinstita!Se poate vedea declarația de avere!!!

    Raspunde
  3. Cum de și-a făcut Abrudan curaj să candideze?

    Raspunde
  4. Se duce incet,incet Abrudan……l.a vandut si nelutu.

    Raspunde
  5. nelutzu isi va termina cariera politica in 3 ani. Oricum este mult prea lunga pentru un om lipsit de carisma, de inteligenta, de tot.

    Raspunde
  6. ABRUDAN, NELUTU, ANTAL , PISTRU voi trebuie sa colaborati, mai aveti mult de invatat in politica , administratie, legislatie, drept, comunicare, sociologie etc. Daca va faultati intre voi o sa pierdeti cu totii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.