UPDATE/ ACCIDENT cu două VICTIME, la Păuliș! Un tânăr de 19 ani a MURIT (FOTO)

UPDATE/ ACCIDENT cu două VICTIME, la Păuliș! Un tânăr de 19 ani a MURIT (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, la ora 13,50, pe Drumul Național 7, în zona Monumentului Eroilor de la Păuliș.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autotrenuri și un autoturism. Două persoane au rămas încarcereate, la fața locului deplasându-se elicopterul SMURD, o ambulanță și un echipaj de la Descarcerare.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe DN7 (E68) Deva – Arad este oprită pe ambele sensuri la km 523.

„La accidentul rutier care a avut loc în zona localității Păuliș a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD TIM și o autospecială de stingere cu apă și spumă. La fața locului au fost găsite două victime încarcerate în autoturism. A fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD”, afirmă George Pleșca purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Cele două victime, care potrivit reprezentanților ISU sunt bărbați, au fost extrase din autoturism și predate echipajului SMURD TIM și transportate cu elicopterul la spital.

UPDATE/ Şoferul a MURIT!

Şoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani, a decedat. Maşina condusă de acesta a fost strivită între două TIR-uri, în urma unei depăşiri periculoase. Cel de al doilea ocupant al autoturismului, un tânăr de 23 de ani, a fost grav rănit.

FOTO: ISU Arad

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.