ACCIDENT CUMPLIT pe o şosea din ITALIA! ŞASE români au MURIT iar trei sunt GRAV RĂNIŢI! (GALERIE FOTO)

ACCIDENT CUMPLIT pe o şosea din ITALIA! ŞASE români au MURIT iar trei sunt GRAV RĂNIŢI! (GALERIE FOTO)

Şase cetăţeni români, între care şi un minor, au decedat într-un accident rutier petrecut între Roma şi Napoli. Alţi trei cetăţeni români au fost răniţi, potrivit atașatului de afaceri interne român din Italia.

„Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a fost informat de atașatul de afaceri interne român din Italia despre producerea unui accident de circulație în care 6 cetățeni români, între care și un minor, au decedat, iar alți 3 au fost răniți”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Conform primelor informații, accidentul ar fi avut loc între Roma și Napoli, cei 9 cetățeni români aflându-se într-un microbuz care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Toți cei 6 cetățeni români care au decedat în accident erau cetățeni rezidenți în Italia.

Atașatul de afaceri interne în Italia al Ministerului Afacerilor Interne s-a deplasat la fața locului pentru a acorda sprijin autorităților italiene în cercetarea care are loc în urma accidentului.

Vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat atât atașatului de afaceri interne, cât și autorităților consulare ale Ministerului Afacerilor Extrene din Italia să acorde asistență cetățenilor români răniți în accident, cât și familiilor celor decedați, care urmează a fi anunțate conform procedurilor uzuale în astfel de cazuri.

Foto: Repubblica.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.