ACCIDENT CUMPLIT pe șosea în care a fost implicat un AUTOBUZ cu călători. O persoană A MURIT, iar mai multe sunt în stare GRAVĂ

ACCIDENT CUMPLIT pe șosea în care a fost implicat un AUTOBUZ cu călători. O persoană A MURIT, iar mai multe sunt în stare GRAVĂ

O persoană a murit în urma unui accident groaznic care a avut loc astăzi pe drumul dintre Medgidia și Cuza Vodă.

Potrivit primelor informații, un autobuz în care se aflau 15 călători a intrat în coliziune cu un autoturism. Toate cele trei persoane care se aflau în mașină sunt acum în stare gravă și există și victime încarcerate.

Mai multe ambulanțe, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD s-au deplasat de urgență la fața locului și a fost activat planul roșu de intervenție.

Foto: Arhivă

  1. Ziua Vatmanului,pe cand?NU ati aflat ca azi dimineata 2 vatmani s-au hartuit,aproape sa se bata la Boul-Verde?cel din fata 1861-H.N. a mers regulamentar de la Pogdo-spre Boul,iar cel din spate 1165-L.M. era intarziat din cauza programului facut in defavoarea vatmanilor,si ajunsi la Boul,cel din spate cunoscut ca si campionul tamponarilor si concedii medicale cumparate si pilos cu unii sefi,a izbucnit din nou cu nervii-Atakand-l-a claxonat si apoi certat pe cel din fata,de fata cu calatorii,cel din fata a reactionat si dansul rupandu-i oglinzile laterale si refuzul de a fi filmat de colegul sau,o scena de rasul ctp-ului ce fel de vatmani au-unii-.Primul -H.N a dat o nota explicativa,iar al 2-lea L.M ,a zis ca nu stie sa scrie el nu da nota.Cel mai probabil cei 2 v-or fi supusi unei comisii interne de disiplina si trimisi la Psihologie,in urma caruia poate fi desfacut contractul de munca pt ambii deoarece au antecedente destule,mai ales primul 1861 care a avut o tentativa de sinucidere plus degetul mijlociu aratat unui ziarist de la Aradon,cel din urma 1165 pilos cu directoarea,isi permite concedii cand vrea dansul si tamponari premeditate de unde iasa basma curata si reclamatii la oamenii din depou ca nu i repara vagonul cum vrea el.Rusine,vatmanilor,rusine celor 2.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.