INCREDIBIL! O tânără a avut parte de SURPRIZA VIEȚII: „Am mâncat din ce era deasupra, apoi am dat de acel obiect“ (FOTO)

INCREDIBIL! O tânără a avut parte de SURPRIZA VIEȚII: „Am mâncat din ce era deasupra, apoi am dat de acel obiect“ (FOTO)

O tânără din Vaslui a avut ghinionul să găsească un capac de protecție pentru suruburi în salata pe care o comandase prin telefon.

„A dat comandă, prin telefon, un coleg să îmi fie livrată la muncă o salată grecească. Am mâncat din ce era deasupra, apoi am dat de acel obiect metalic. Am sunat la baiatul ce făcea livrările și i-am spus ce am găsit și i-am cerut să o schimbe. În acel moment, el a început să spuna că nu are cum, că nu a fost pus intenționat”, a spus tanară, potrivit vremeanoua.ro

Reprezentanții restaurantului afirmă că refuzul băiatului de a-i schimba salata este datorat zgomotului din restaurant, din cauza căruia ar fi auzit că în salata tinerei este porumb, nu un șurub.

„Colegii mei au mers la ei, la punctul de lucru, și acolo un domn a început să țipe și să le vorbească urât. În cele din urma, au fost dați afara. După 15 minute, au venit la noi să iși ceară scuze și au recunoscut că acel obiect era capul de la un șurub de la ei, fiind căzut de la vitrină”, a mai povestit aceasta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.