Accident mortal pe Valea Mureşului: Logan strivit de remorca unui TIR

Accident mortal pe Valea Mureşului: Logan strivit de remorca unui TIR

Un accident mortal a avut loc în această dimineaţă pe Valea Mureşului, în zona localităţii arădene Petriş. Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, în accident au fost implicate un TIR şi un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

„Într-o curbă, remorca unui TIR a intrat în balans şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulmentar. În urma impactului trei persoane care se aflau în autotursim au fost rănite. Unul dintre pasageri, cel care ocupa un loc pe bancheta din spate, a fost rănit foarte grav, decedând ulterior”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Centrul Infotrafic informează că circulaţia autovehiculelor este blocată pe sensul de deplasare Arad – Deva al DN 7, în zona kilometrului 443, pe raza localităţii Petriş.

„Din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs din cauza faptului că semiremorca ansamblului de vehicule a derapat şi, după ce s-a rotit în cupla de prindere cu vehiculul ei trăgător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa regulamentar. Cel mai probabil, motivele derapării semiremorcii sunt legate de neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi trafic, însă atât acestea cât şi gradul de vinovăţie al părţilor vor fi stabilite în concret, ulterior, pe cale de anchetă”, se arată într-un comunicat de presă remis de Centrul Infotrafic.

Update/ Începând cu ora 11,25, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale la locul producerii accidentului de circulaţie de pe raza localităţii Petriş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.