Acest CUNOSCUT ACTOR a ascuns faptul că suferă de HIV/SIDA de PATRU ANI

Acest CUNOSCUT ACTOR a ascuns faptul că suferă de HIV/SIDA de PATRU ANI

Viața tumultoasă, petrecerile, dependența de droguri și alcool și nenumăratele aventuri cu femei ușoare au avut un efect devastator asupra sănătății acestui actor de comedie.

Charlie Sheen în vârstă de 50 de ani, a recunoscut public în cadrul unei emisiuni televizate, că este infectat cu HIV/SIDA de patru ani.

El a plătit milioane de dolari ca să le închidă gura unor ziariști și nu numai, care aflaseră de drama prin care trece. Sheen susține că nu știe cum a contactat boala, deși multe surse spun că făcea des sex neprotejat cu diverse escorte. El a mai spus că este sigur că nu a transmis-o și altor femei.

Femeia care urma să-i devină soție a rupt logodna deoarece a declarat că Charlie nu a informat-o imediat după ce a aflat că are SIDA și a expus-o riscului infectării.

Doctorul care l-a tratat pe actor în toată această perioadă a precizat că virusul nu mai este prezent în sângele lui Sheen și că acesta s-ar fi vindecat. Totuși, el este încă îngrijorat pentru sănătatea lui din cauza numeroaselor abuzuri de substanțe.

 

Charlie Sheen

Sursa: Daily Mail

Sursa foto: GC Images

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.