FOTO/ Acest HOTEL, aflat într-o zona SUPERBĂ, are 10.000 DE CAMERE, dar nu a avut NICIODATĂ vreun CLIENT! Care este motivul…

FOTO/ Acest HOTEL, aflat într-o zona SUPERBĂ, are 10.000 DE CAMERE, dar nu a avut NICIODATĂ vreun CLIENT! Care este motivul…

Pe o plajă pitorească a unei insule, se află cel mai mare hotel din lume. Clădirile acestuia se intind pe 5 km și au în total 10.000 de camere pentru oaspeți. Cu toate acestea, nimeni nu a stat aici niciodată.

Imensul complex turistic, denumit Prora, se află pe o plajă din marea Baltică, pe insula Rügen din Germania.

El a fost construit cu 70 de ani în urmă, dar nu a fost vizitat de nici un turist deoarece a fost realizat de naziști, la comanda lui Hitler. Acesta se pregătea de război chiar în acea perioadă, astfel încât toți cei 9000 de muncitori au fost transferați în fabrici de armament.

Complexul Prora cuprinde opt blocuri pentru cazarea turiștilor, o sală de cinema, o sală de spectacole, care au rămas niște încăperi goale, iar piscinele și sala festivă nu s-au mai materializat.

prora 1

În timpul războiului, foarte mulți oameni din zonă s-au refugiat în acest hotel părăsit, iar după aceea a fost utilizat în scopuri militare.

În prezent, o parte din blocurile complexului vor fi vândute unor investitori privați pentru a le recondiționa și a le transforma în niște unități moderne de cazare.

prora2

Sursa: thevintagenews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.