ACESTA este ASASINUL actriţei Gabriela Dorgai! VEZI FOTO!

Autorităţile continuă să-l caute pe ucigaşul actriţei Vekony Gabriela Ileana (Dorgai). Potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti, autorul ar fi fost observat în semiîntuneric, de la o distanţă de câteva zeci de metri.

Astfel, ucigaşul este un bărbat vârstă aproximativă 30 – 35 ani, cu înălţimea aproximativ 1,80 m, constituţie corporală normală, cu umeri laţi şi pumnii mari şi cu tenul pielii normal. Forma feţei ucigaşului este triunghiulară (alungită), scobit în obraji; urechile mari şi puţin depărtate. Acesta are părul de culoare închisă, tuns mai scurt pe părţile laterale şi cu linia de inserţie a părului pe frunte în formă de V sau circulară în sus. Criminalul are ochi mari, cu sprâncene arcuite şi groase. Este posibil să aibă nasul mare cu vârful ascuţit. În momentul comiterii faptei a fost îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă şi pantaloni de jeans de culoare deschisă.

Actriţa Vekony Gabriela Ileana (Dorgai), în vârstă de 43 de ani, a fost ucisă la Satu Mare, pe malul râului Someş. Trupul acesteia a fost găsit fără haine, pe faleza râului (foto sus – captură youtube).

Iată portretul robot al asasinului. Dacă-l recunoşti, sună Poliţia!

criminal actrita DorgaiCiteşte şi:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.