ACL continuă să își trimită tinerii la cursuri de perfecționare

ACL continuă să își trimită tinerii la cursuri de perfecționare

Alianța Creștin Liberală continuă demersul de a ajuta tinerii din cadrul structurii politice să își îmbogățească cunoștiințele în segmentul politic și să îi dezvolte pentru a crește o nouă serie de lideri.

Astfel, trei tineri, membri ai ACL Arad, au participat zilele trecute, la Bran, la „Academia de Vară” organizată de Fundația Germană Hanns Seidel și QVORUM România. În cadrul cursurilor au fost dezbătute următoarele teme: brand și prezență personală, leadership politic, mecanisme decizionale la nivel European, doctrine și ideologii politice. Cei trei tineri arădeni participanți la „Academia de Vară” sunt Roxana Tomoș, membră a biroului permanent municipal de tineret ACL Arad, Mihai Moșneag, consilier local al comunei Șeitin, și Dumitru Enăchiuc, consilier județean.

„Consider că participarea la Academia de Vară a contribuit la dezvoltarea mea profesională și personală. Principalul scop pentru care am ales să particip la acest curs a fost de a cunoaște noi oameni, de la care să pot să «fur» calități pe care mai târziu să încerc să mi le însușesc. Pot spune că am cunoscut tineri cel puțin la fel de motivați ca și mine, la fel de dornici de cunoaștere și care și-au trasat obiective mărețe atât din punct de vedere profesional, cât și politic. La finalul cursului am simțit că am căpătat o mult mai mare încredere în mine. Aș vrea să mulțumesc, pe această cale, ogranizatorilor pentru tot ceea ce am deprins în cadrul acelui curs”, a declarat Roxana Tomoș.

„Prin prezența la acest curs simt că am deprins cunoștiințe noi, printre cele mai importante fiind ideea de «brand», prezența personală, dar și activitățile de team-work. Alături de tineri din toată țara am participat activ la derularea acestui curs susținut de Qvorum România. Pentru mine a fost o experiență deosebită și vreau să cred că tot ceea ce am învățat la acest curs mă va ajuta în cariera mea politică”, a precizat Mihai Moșneag.

„Una din principalele idei pe care le-am deprins în cadrul acestui curs este realizarea unui brand personal, un brand cu care să te identifici prin acțiunile tale în folosul celor pe care îi reprezinți. Sper să reușesc acest lucru atunci când vine vorba de activitatea mea în Consiliul Județean”, a menţionat Dumitru Enăchiuc.

  1. Asta e orice numai reciclare nu….e concediu gratis, curvisag , totul pe bani publici , mascati sub diferite forme.. Bleax

    Raspunde
  2. Consider ca trebuie formata urmatoarea generatie de politicieni asfel incat sa se poata efectua schimbarea clasei politice, altfel vom ramane cu majoritatea prostimei din prezent.

    Raspunde
  3. Ignorantilor, nu vedeti ca este vorba despre cursuri organizate de 2 asociatii? Cursurile nu sunt finantate din „banii contribuabililor”.

    E foarte bine ca participa tinerii politicieni la cursuri de formare si perfectionare. Cinste lor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.