Acţiuni în „oglindă” ale poliţiştilor arădeni şi maghiari

Acţiuni în „oglindă” ale poliţiştilor arădeni şi maghiari

Poliţiştii rutieri arădeni şi omologii lor maghiari de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bekes şi Congrad-Ungaria vor organiza, în perioada 18-19 iunie, noi acţiuni comune pe linie de circulaţie.

Astfel, echipele comune de poliţişti rutieri vor acţiona, în judeţul Arad, pe DN 7 şi DN7A,  pe tronsonul Nădlac, Pecica, Turnu. De asemenea vor avea loc acţiuni „în oglindă”, organizate concomitent cu poliţiştii de la Csongrad.

Poliţiştii rutieri arădeni şi maghiari vor verifica, în principal, legalitatea transportului, efectuarea de depăşiri neregulamentare, dar şi starea tehnică a autovehiculelor.

Acţiunile comune cu poliţiştii maghiari, care au devenit deja o tradiţie, au loc trimestrial, scopul acestora fiind prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere şi asigurarea ordinii şi liniştii publice, respectiv o mai bună relaţionare cu participanţii la trafic din cele două ţări  pentru prevenirea şi diminuarea accidentelor rutiere.

  1. Inca un motiv pentru sicane.Una este sa-l cauti,pe sofer la granita,sau daca a facut ceva ilegal (viteza,depasiri),alta este sa te apuci sa-i verifici masina,sa-l faci pe sofer sa piarda timp.Maghiari sau romani,politisti cu aceiasi mentalitate proasta.Am fost,pina la Atena,sau Lisabona,nu m-a oprit nimeni,aiurea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.