Actorii din „Game of Thrones”, FASCINAȚI de CASTELUL BRAN și MÂNCAREA ROMÂNEASCĂ

Actorii din „Game of Thrones”, FASCINAȚI de CASTELUL BRAN și MÂNCAREA ROMÂNEASCĂ

Actorii din „Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”): Jason Momoa, Mark Sheppard şi Natalia Tena, invitaţi la ediţia din acest an a East European Comic Con Bucureşti, s-au declarat încântaţi de locurile din ţara noastră, dar și de mâncarea românească, precizând că micii, cârnaţii şi vinul le-au plăcut foarte mult.

Jason Momoa a mers chiar să viziteze castelul Bran, potrivit organizatorilor evenimentului, mărturie stând și o fotografie cu actorul în faţa castelului, însoţită de textul „Dracula castle. Amazing Romania is super cool” („Castelul Dracula. Uimitoarea Românie este foarte cool”), care a fost publicată pe pagina de Facebook a postului HBO, televiziune care difuzează serialul.

Cei 3 actori din „Game of Thrones” au spus că trebuie să revină în România pentru a merge în cât mai multe locuri. Mark Sheppard nu a apucat să viziteze țara noastră, dar a spus că va reveni pentru a sta mai multe zile, astfel încât să vadă cât mai multe locuri.

East European Comic Con s-a desfăşurat de vineri până duminică, la Romexpo şi Hotel Pullman din Bucureşti, evenimentul adunând în Capitală pasionaţi de jocuri, filme, seriale și benzi desenate din Europa de Est.

Jason Momoa este cunoscut pentru rolurile Khal Drogo din serialul de televiziune „Game of Thrones”, Ronon Dex din serialul „Stargate: Atlantis” şi Conan din filmul „Conan the Barbarian”.

Actorul de origine britanică Mark Sheppard a jucat rolul Crowley din serialul „Supernatural”, un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexităţii sale: malefic, sarcastic, egoist, dar surprinzător şi fascinant de fiecare dată. Actorul s-a remarcat de-a lungul timpului jucând în roluri memorabile în numeroase seriale de succes. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în „Battlestar Galactic””, pe Jim Sterling în „Leverage”, pe Curtin Hegan în „White Collar”.

Natalia Tena este actriţa care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks în filmele „Harry Potter şi Ordinul Phoenix”, „Harry Potter şi Prinţul Semipur”, „Harry Potter şi Talismanele Morţii”, iar în prezent o interpretează pe Osha în serialul de televiziune „Game of Thornes”, o sălbatică de la nord de zid, care are grijă de Bran şi Rickon Stark alături de Hodor.

Foto: moremomoa.tumblr.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.