ACTRIȚĂ cunoscută, GĂSITĂ MOARTĂ în locuința sa. A MURIT SUBIT la doar 31 de ani!

ACTRIȚĂ cunoscută, GĂSITĂ MOARTĂ în locuința sa. A MURIT SUBIT la doar 31 de ani!

Avea 31 de ani și o carieră în față. Este cunoscută în lumea întreagă datorită rolurilor pe care le-a jucat de-a lungul a peste 10 ani în filmele pentru adulți.

Amber Rayne (FOTO) a fost găsită, duminică dimineața, moartă în locuința sa din Los Angeles. Se pare că vedeta ar fi murit în somn.

Încă nu se ştie cu exactitate cauza decesului său, medicul legist Ed Winter anunţând că poate fi vorba despre un accident sau o supradoză.

Rayne a fost una dintre cele 10 actriţe care l-au acuzat pe James Deen de agresiune sexuală în timp ce se aflau pe platourile de filmare. Vedeta a declarat că Deen ar fi numit-o „târfă”, apoi ar fi lovit-o în faţă şi ar fi făcut sex cu ea, lăsând-o sângerând.

James Deen a negat acuzaţiile, spunând că acestea vin din partea unor foste iubite sau se referă la scenariile producţiilor în care cei doi au apărut.

Amber Rayne s-a născut în Detroit şi a început să joace în filme porno în 2005. De-a lungul carierei sale a câştigat numeroase premii în domeniu.

Colegii săi au descris-o pe reţelele de socializare ca fiind „unul dintre cei mai simpatici oameni din industria noastră”.

amber

Sursa: washingtonpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.