Acum e doar VÂRFUL AISBERGULUI! Europa va fi COPLEŞITĂ DE MIGRANŢI! Zilnic vor sosi cel puțin 8.000 de persoane, avertizează ONU

Amin Aouad, coordonatorul regional al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi, avertizează că valul actual de migranţi către Europa, care este de aproximativ 8.000 de persoane pe zi, nu va scădea și că acest fenomen ar putea să fie doar „vârful aisbergului”, potrivit Reuters.

„Nu văd o diminuare. Nu văd o oprire”, a declarat Amin Aouad, atâta timp cât nu se va găsi o soluţie pentru Siria iar situaţia refugiaţilor din statele vecine acesteia nu va fi stabilizată.

Amin Aouad a îndemnat comunitatea internaţională să se unească şi să adopte o abordare globală, sugerând că oprirea războiului civil din Siria le revine celor cinci membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al ONU.

  1. Acum cativa ani m-am adresat celor de la RCS sa ne includa in grila mai multe televiziuni pe care le urmaresc pe internet pentru ca prezinta alte stiri decat cele impuse de colonizatorul american. RT e una din cele care prezinta stiri impartiale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.