Acuzaţie EXTREM DE GRAVĂ la adresa primarului Gheorghe Falcă: Se DROGHEAZĂ!

Acuzaţie EXTREM DE GRAVĂ la adresa primarului Gheorghe Falcă: Se DROGHEAZĂ!

Consilierul local municipal social-democrat Ilie Cheşa i-a adus în aceasă seară acuzaţii extrem de grave primarului Gheorghe Falcă.

Potrivit consilierului, primarul Gheorghe Falcă s-ar droga, lucru care i-ar afecta edilului şef al municipiului percepţia asupra realităţii.

„Drogul ii alterează complet simțurile și de aceea felul în care percepe realitatea”, a scris Ilie Cheşa pe Facebook, drept reacţie la o declaraţie pe care Gheorghe Falcă a dat-o astăzi la Bruxelles, unde participă la cea de a 128-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor.

România va găzdui în premieră, în 2019, summitul Autorităților Locale și Regionale din UE. Reprezentanții României în CoR, susținere fără echivoc pentru politica de coeziune (VIDEO INTERVIU) –> https://goo.gl/CoEjBC

Posted by Calea Europeană on 22 Martie 2018

Ilie Cheşa a postat pe Facebook înregistrarea video a declaraţiei primarului, însoţită de următorul text: „Ce dracu fumează !?😂😂
Delirul poate fi definit ca pierderea simtului realitatii, ce se traduce printr-un ansamblu de convingeri false si irationale, la care insa persoana adera ferm.”


De remarcat, că postarea lui Ilie Cheşa a generat zeci de comentarii şi a fost distribuită, între alţii, de Mihai Fifor, ministrul Apărării. „Pentru serile lungi ale acestui anotimp la fel de derutant ca Falca….😂😂😂😂😂. Primarul Aradului (pizza-boy) loveste din nou! Delir total…😂😂, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

  1. ar fi bine ca dl Chesa sa poata proba ce a afirmat. altfel ar putea fi condamnat! 😉

    Raspunde
  2. E vorba de drogul puterii, desigur. Nu de substanțe interzise…

    Raspunde
  3. betia puterii, drogul puterii nici nu mai conteaza. conteaza ca omul vorbeste bazaconii

    Raspunde
  4. Cârcotași PSD CIUMA ROȘIE numa știți sa băgați bețe în roate invidioși și lacomi ce sunteți. Sunteți OBSEDAȚI DUPA PUTERE! SUNTEȚI DEPARTE DE FALCA !!!

    Raspunde
  5. E un video normal dacă îl vizionați. Sunt aberații ca și pana acum ale lui chesa

    Raspunde
    • Da video e normal. Personajul care vorbeste despre troleibuzele din Arad e si el normal. Aradule si el un oras normal. Un fel de Motru sau Rovinari. Doamne ce prosti sunt unii!!!

      Raspunde
  6. v-am mai spus PNL si PSD = aceeasi mizerie!!!!! 🙁

    Raspunde
  7. Pai toti din trupa lui stiu ca se drogheaza. Are si el greutati si asa poate trece mai repede peste ele.
    Voi cum ati face sa stiti ca stati pe milioane de euro si daca cade kovesi il salta a doua zi ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.