ACUZE GRAVE aduse ADMINISTRAȚIEI din Șimand! (VIDEO)

ACUZE GRAVE aduse ADMINISTRAȚIEI din Șimand! (VIDEO)

Dan Ioan Șimon, fost primar al comunei Șimand, le aduce acuze grave capilor administrației locale, într-o înregistrare video dată publicității sâmbătă seara.

De remarcat, că Șimon a fost, la rândul său, trimis în judecată anul trecut de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată.

Dar, iată ce spune Dan Ioan Șimon despre șefii administrației din Șimand:

https://www.facebook.com/100007575469032/videos/1817854341810397/

  1. uite cine vorbeste. mi-ar fi si rusine

    Raspunde
  2. Voi cere publicatiei drept la replica.

    Raspunde
  3. Simone, esti disperat, de rasul simandului, primar nu ai mai ajuns, din doua partide mari ai fost dat afara,oare ce partid te mai primeste, nici un mandat de consilier nu ai fost in stare sa-l duci la bun sfarsit, singur ti-ai taiat craca de sub picioare, ti-ai batut joc de propria ta familie, de nevasta , de doi copii,te-ai insurat cu fica ta , in Simand numai un tigan a mai facut ce ai facut tu pe nume gagarin, in loc sa botezi nepotii de la copii tai tai ai ajuns sa-ti botez inca un copil la 60 de ani ai tai,nu iti este rusine de ce ai facut, sa fiu in locul tau m-as muta la tigani din Teleorman de unde ti-ai luat sotie.Sa nu mai vorbim din ce familie provini, tata puscarias, dar mama ta daca dam timpul inapoi a facut ca si tine , si-a luat un sot cu 30 de ani mai batran ca ea dupa ce a omorat pe prima sotie a lui. Imi pare rau dar Dumnezeu nu doarme,dupa cum faci asa primesti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.