ACUZE GRAVE, la Arad: ACL susţine că un cetățean a fost AGRESAT DE POLIŢIŞTI chiar ÎN SECŢIA DE VOTARE

ACUZE GRAVE, la Arad: ACL susţine că un cetățean a fost AGRESAT DE POLIŢIŞTI chiar ÎN SECŢIA DE VOTARE

Reprezentanţii Alianței Creștin Liberale Arad condamnă vehement, într-un comunicat de presă, „gesturile agenților de Poliție care, la comanda Prefecturii și a conducerii PSD, săvârșesc grave abuzuri împotriva cetățenilor”.

Astfel, potrivit ACL, „în jurul orei 15:00, ca urmare a unei sesizări făcute de către președintele Secției de Votare nr. 72 din Arad, fost membru PSD, comisarul-șef Eugen Dula și alți doi agenți ai Secției de Poliție nr. 1 Arad au agresat un cetățean chiar în incinta secției de votare. Deși cetățeanul agresat nu a săvârșit vreo fărădelege, agenții au executat comanda Prefectului Județului Arad și l-au agresat, încercând astfel să-l intimideze. Cetățeanul susține că a fost lovit cu pumnul chiar de către comisarul-șef Dula, după care a fost dus de polițiști la Secția 1 de Poliție Arad pentru a fi anchetat”.

„Ca urmare a celor întâmplate, Alianța Creștin Liberală Arad a trimis de urgență un avocat care să-l reprezinte pe respectivul cetățean în lupta cu abuzurile unor instituții ale statului român, condus de PSD. În prezența avocatului trimis de către Alianța Creștin Liberală în sprijinul cetățenului agresat, polițiștii l-au eliberat pe acesta din custodie. În acest moment, cetățeanul agresat se află la sediul Institutului de Medicină Legală Arad, pentru a i se face analize care să ateste abuzurile oamenilor legii, acuzând multiple lovituri în zona coastelor și a rinichiului drept”, se mai arată în comunicatul de presă al ACL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.