ADEVĂRUL CRUNT descoperit de o femeie pe pagina de Facebook a soțului ei. A ALERTAT imediat POLIȚIA! Cum a reacționat BĂRBATUL?!

ADEVĂRUL CRUNT descoperit de o femeie pe pagina de Facebook a soțului ei. A ALERTAT imediat POLIȚIA! Cum a reacționat BĂRBATUL?!

Pe cât de util ne este în unele situații Facebook-ul, pe atât de dăunător s-a dovedit a fi pentru un bărbat din Pembrokeshire (sudul Țării Galilor).

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, proaspăt căsătorit, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii din ziua cea mare, în care apare fericit alături de proaspăta sa soție, Helen. Nimic neobișnuit până acum, doar că bărbatul era, deja, căsătorit, cu Susan.

Fotografiile postate de Andrew McLeod-Baikie au ajuns rapid să fie văzute de Susan, care, șocată, nu a mai stat pe gânduri și a denunțat bigamia.

big day bigam..

În apărare, bărbatul a explicat în fața magistraților din Haverfordwest că a plătit 600 de lire pentru un divorț on-line, în urmă cu patru ani. În zadar, însă, instanţa a decis că divorțul nu este legal, așa încât noua căsnicie a lui Andrew a fost declarată nelegitimă.

McLeod-Baikie a fost amendat cu 400 de lire după ce, într-un final, a pledat vinovat pentru bigamie.

„Ne-a informat că a divorțat online în urmă cu 4 ani. Ar fi trebuit să acorde mai multă atenție actelor. Este clar că divorțul nu a fost acordat”, a declarat procurorul Sian Vaughan.

Abia după ce se va pronunţa divorţul de prima soţie, Andrew va putea să se căsătorească din nou cu noua aleasă a inimii lui.

 

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.