Administrația Falcă TREBUIE să dea EXPLICAȚII: Milioane de EURO pentru niște piste de biciclete NEFUNCȚIONALE

Administrația Falcă TREBUIE să dea EXPLICAȚII: Milioane de EURO pentru niște piste de biciclete NEFUNCȚIONALE

Sebastian Bulumac, reprezentant al societății civile, a solicitat explicații Primăriei Municipiului Arad după ce în urmă cu câteva zile au fost trasate marcaje de parcare peste pistele de biciclete din centrul orașului.

„Am înregistrat la Primăria Arad această solicitare de acces la informaţii publice conform legii, privitoare la lucrarea de amenajare a pistelor de biciclete în municipiul Arad. Se pare că valoarea totală a investiţiei a fost de 6.183.120 EURO, conform HCLM 272 / 07.12.2012. (http://www.primariaarad.ro/files/hotariri/h6704.pdf)”, a precizat Sebastian Bulumac.

solicitare Bulumac piste biciclete

„Am militat ani de zile pentru piste de biciclişti, am organizat 4 ediții de Marșul Bicicliștilor Aradeni (în afara pseudomarşului electoral organizat în acest an de staff-ul de campanie al primarului), pentru că Aradul avea nevoie de piste de biciclete, dar de unele funcţionale, la preţ corect, fără decopertări inutile de asfalt. Nu mi-aş fi putut închipui vreodată că se vor cheltui peste 6 milioane de EURO pentru ceea ce vedem acum în oraș. Dacă la această sumă am fi adăugat încă 4 milioane de EURO, azi am fi avut un spital matern nou, atât de necesar Aradului, în condițiile în care actuala Maternitate funcționează într-o clădire veche de 130 de ani, în condiții improprii”, a mai spus Sebastian Bulumac.

  1. felicitari Sebastian pentru solicitare. frumos, pe lege, sa vedem si noi de ce se prada aiurea banii aradenilor

    Raspunde
  2. iar il deranjati pe dl Falca cu prostiile voastre?

    Raspunde
    • Ana,prostia iese din capul tau,pt ca inca nu stii ce inseamna un oras civilizat pe care din pacate noi aradenii nu-l avem…dupa tine alea se numesc piste ciclabile?

      Raspunde
  3. Ce va tot legați atât de falca?!de ce au cerut bicicliștii piste din moment ce ei circula tot p trotuar printre oameni… Așa ca desi se vrea tot haosul bicicliștii il creaza

    Raspunde
    • Cretule se vede ca nu prea umbli prin strainatate…alea sunt piste pt biciclisti…daca ar fi si la noi fi sigur ca s-ar schimba traseul biciclistilor

      Raspunde
      • Am uitat doar voi ăștia super inteligenți circulați afara…restul suntem de la coada vacii!!!amfla draga flo ca merg in budapesta săptămânal dar la noi nu administrația e devina ci lipsa de civilizație… Am copii si trec podul cu cărucioarele,ști ce mi-a răspuns un biciclist ca nu am putut sa ma trag in laturi sa ii fac loc sa treacă calare?!”doar nu vrei sa trec prin mureș!”așa ca lasa-ma!!!nu știam ca administrația falca e vinovata pt lipsa de civilizație si bun simt!!! Ai impresia ca doar el fura?!ești naiv daca crezi asta!!!probabil el le face….cu lopata….

        Raspunde
  4. „Doar el fura” Cat mai mergem cu mentalitatea asta?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.