Admiterea la Universitatea Aurel Vlaicu: REZULTATELE şi o NOUĂ ETAPĂ de ÎNSCRIERE

Admiterea la Universitatea Aurel Vlaicu: REZULTATELE şi o NOUĂ ETAPĂ de ÎNSCRIERE
Au fost făcute publice, pe site-ul http://uav.ro/ro/academic/admitere-2017/rezultate-admitere, rezultatele primei sesiuni de admitere la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Anul acesta , la fel ca şi anul trecut, facultăţile cu cel mai mare succes printre absolvenţi au fost Facultatea de Inginerie, Facultatea de Ştiinte ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială şi Facultatea de Ştiinţe Economice. În creştere faţă de anul trecut a fost şi specializarea matematică – informatică, programele în limba engleză. Toţi cei care au fost admişi sunt aşteptaţi pentru confirmarea locului  în perioada 25 – 27 iulie, la sediul Rectoratului din Bulevardul Revoluţiei, nr. 77.

A doua etapă de înscriere pe locurile bugetare şi cu taxă rămase libere a început din 24 iulie şi va dura până în 12 septembrie.

„Am decis să începem mai repede a doua sesiune de înscriere pentru a veni în sprijinul absolvenţilor care,  în acest fel vor avea la dispoziţie o perioadă mai lungă pentru a opta în favoarea unei specializări oferite de universitatea noastră. De asemenea, în această perioadă  continuă şi înscrierea on line. Cei care doresc să-şi depună dosarul electronic o pot face accesând platforma de înscriere direct de pe site-ul universităţii www.uav.ro”, a precizat prof. univ. dr. Ramona Lile rectorul UAV.

În luna iulie, înscrierile pe locurile rămase libere se vor derula în clădirea Rectoratului de pe Bd. Revoluţiei nr. 77, de luni până vineri, între orele 9 și 17.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.