Adrian Todor: „Claudia Boghicevici l-a executat pe Florin Didilescu pentru a face loc mediocrităţilor din PNL”

Adrian Todor: „Claudia Boghicevici l-a executat pe Florin Didilescu pentru a face loc mediocrităţilor din PNL”

Deputatul social-democrat arădean Adrian Todor critică eliminarea lui Florin Didilescu de către vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici, din fruntea Bibliotecii Judeţene „A.D. Xenopol”. Parlamentarul arădean consideră mişelească evaluarea lui Florin Didilescu de către o comisie condusă de PNL-ista Claudia Boghicevici.

„Este inadmisibil ca Florin Didilescu să fie executat într-un mod incalificabil de către o comisie subordonată politic. Nu poţi da afară pe motive puerile, un om care timp de 16 ani a condus destinele Bibliotecii Judeţene şi care a adunat doar cuvinte de laudă. Este absurd ca un profesor distins cu premii internaţionale cum este Florin Didilescu să fie evaluat şi luat la întrebări de un personaj pus politic în administraţia judeţeană. Cum, din punct de vedere profesional, lui Florin Didilescu nu i se putea reproşa nimic – acesta a fost criticat pentru lispa de comunicare (?) şi imaginea precară a instituţiei (?). Sunt două acuze inventate cu scopul de a lăsa liber scaunul de director al Bibliotecii Judeţene «A.D. Xenopol»”, consideră Adrian Todor, deputat PSD Arad.

Mai mult, Adrian Todor afirmă că locul lui Florin Didilescu va fi luat de un membru sau apropiat al PNL Arad.

„Florin Didilescu a fost, de fapt, eliminat pentru a face loc unui membru sau apropiat al PNL Arad. Aşa-zisa evaluare nu a avut nicio legătură cu activitatea laborioasă a lui Florin Didilescu, ci doar cu dorinţa de a elibera un post de director. Faptul că am, din păcate, dreptate se va vedea în perioada următoare, atunci când pe poziţia lăsată liberă de Florin Didilescu va fi impus un om de partid. Asemenea manevre sunt nişte lovituri date culturii arădene şi nu vor aduce niciun plus acestui segment. Spun acest lucru pentru că tocmai doamna Boghicevici şi colegii săi de partid se băteau cu cărămida în piept pentru cultura arădeană”, mai afirmă deputatul Adrian Todor.

 

  1. Claudia Boghcevici a eliberat o institutie de un conducator incompetent …la frumoasa varsta de 67 ani

    Raspunde
  2. Todor asta nici nu a auzit pana ieri de Didilescu, astazi este mare aparator!! Nu stiu daca trebuia sa fie schimbat sau nu trebuie sa fie schimbat , chiar nu este treaba mea si nu sunt in masura sa apreciez, dar sa vad ca sare in apararea lui Didilescu domnul asta imi produce sila… Hai sa-l intrebam pe Todor asta care este ultima carte citita?

    Raspunde
  3. Ce director a fost și Didilescu timp de 15 ani , nu a făcut nimic pentru Bibliotecă. Fondul de carte e vechi , cărțile fiind rupte, murdare îți și este frica sa le iei acasă.

    Raspunde
  4. Omul a fost profesionist in domeniul lui nimic de zis dar are varsta pensionarii deci este normal sa se retraga.Acum ca l-au mazilit intr-un mod jalnic tine de morala colegilor de partid.

    Raspunde
  5. Didilescu își umilea angajații, ii amenința zilnic ca ii dă afară. Le dadea sarcini să facă mai multe lucruri în același timp tocmai pentru ca ei sa nu poată sa le facă. Multi și-au dat demisia ,  că nu au mai putut suporta. Când plecau ii punea să dea o declarație ca pleacă din cauze personale. JOS MASCA directore !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.