Adrian Todor: „Penalul Marinel Cionca a ajuns să dea lecții despre justiție“

Adrian Todor: „Penalul Marinel Cionca a ajuns să dea lecții despre justiție“

Deputatul social-democrat Adrian Todor susține că președintele CJA, Marinel Cionca, a avut o ieșire publică, în care dă lecții despre justiție.

Asta în condițiile în care, în urmă cu doi ani, Cionca a fost dat afară din funcția de consilier al președintelui CJA Adrian Țolea, fiindcă nu respecta programul de lucru și se ocupa de politică, în timpul serviciului, iar mai mult, Cionca este cercetat penal într-un dosar ce vizează o investiție la școala din Pecica, afirmă Todor.

„Am văzut ieșirea în decor a lui Marinel Cionca, cel care în februarie 2016 era dat afară de la CJA, de către președintele interimar de atunci, Adrian Țolea, pentru că nu venea la serviciu și se ocupa de politică în timpul programului de lucru. Există declarațiile publice ale președintelui Țolea, făcute la acea vreme într-o conferință de presă. Așadar, cel care lua bani publici, fără să dea pe la serviciu, arată cu degetul cazul de la Teleorman, unde procurorii spun că doi angajați de la Direcția Copilului nu mergeau la serviciu și lucrau la partid. Tovarășul Marinel Cionca vorbește despre funie în casa spânzuratului. Tocmai domnul Marinel vorbește de justiție, urmașul colegului său Nicolae Ioțcu, condamnat pentru trafic de influență, colegul primarilor liberali condamnați pentru luare de mită. Domnul Marinel dă lecții, în condițiile în care și el este cercetat penal. Adică, este un penal, cum ar zice președintele Klaus Iohannis. S-a trezit să vorbească domnul Marinel, care a lucrat o viață la stat și a acumulat o avere impresionantă, greu de justificat, domnul Marinel care încasa 60 de milioane de lei vechi lunar de la Compania de Apă, fără să fi dat pe la serviciu, iar apoi a fost angajat de partid la CJA, de unde a fost dat afară. Astfel de parveniți au ajuns să conducă județul Arad și să gestioneze banii arădenilor, ba să și dea lecții despre cinste și corectitudine. Cum conduce județul domnul Marinel, cel mai slab președinte din istoria CJA, vedem cu toții, zi de zi, când arădenii își rup mașinile pe drumurile județene, când pierdem bani europeni, când suntem sufocați de gunoaie și așa mai departe“, spune deputatul al PSD Adrian Todor.

  1. Domnul Cionca să nu uite că nu demult și-a angajat un consilier personal pe unul ce după cum reiese din ultimul raport al Curții de Conturi a cam sifonat vreo 8 mld lei și mai e suspendat și de ANI. Deci unde e moralitatea ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.